Slappardag!!

Idag har jag haft en redig tvättäkta slappardag. Jag gick inte upp ur sängen förrän ca 15 idag. Om jag fick chansen skulle jag göra om samma sak trots det fina vädret, för det var verkligen välbehövligt efter en allt annat än lugn arbetsvecka.

När jag väl hade pallrat mitt feta arsle ur sängen så blev det en gemensam frukost med älsklingen, och det var ju inte direkt igår vi gick upp samtidigt.. Så det var supermysigt. Sen tog vi en tripp till papput på inlines. Papput var på bra humör och det slutade med att vi spelade schack och allmänt hade det trevligt. Men pappa slog mig dock bägge gångerna vi spelade, men det är inte så konstigt. Han har tävlat i schack och jag är nybörjare, det säger nästan sig självt att hade jag vunnit den matchen skulle det varit något allvarligt fel på pappa.

Efter det tog vi en liten omväge hem och sen tog vi bilen och handlade lite och köpte pizza och kebabrulle. Det var skiiitgott. Det känns som om jag inte ätit kebabrulle på hundra år. Men den sorgliga sanningen är att jag åt pizza senast i Danmark för cirka en vecka sedan.

I övrigt har jag startat ett nytt projekt, att försöka sluta med pekfingervalsen på datorn. Jag övar som besatt på att skriva med alla fingrarna och utan att titta. Sen att framstegen går långsamt och att detta blogg inlägg tog mig säkert 25 min att skriva är en annan femma.

Ha detNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0