Girl, you better try to have fun!

Vaknade åtminstone skapligt i tid idag, med tanke på att vi inte kom isäng förrän vid ca tre inatt så tycker jag ändå 12-13 är rätt okej.
Så nu har man ätit frukost, druckit en kopp kaffe och socialiserat lite med älsklingen. Då tar man och passar på att uppdatera sig på alla andra människors innehållsrika liv på Facebook. Sen får jag ju syn på min lilla blogg och tycker lite synd om den. Har ju varit ganska ordentligt dålig på att uppdatera den ett tag nu. Men jag skyller på att jag faktiskt skaffat mig ett liv som innehåller mer än bara en dator och dumburken :D

Ikväll har jag buggen igen. Älsklingen och jag ska öva tills vi är blåa i ansiktet på den där nya snurren - handduken heter den. Oj vad omständig den blev för mig. Jag glömmer ju ta mina steg innan och efter snurr. Men jag börjar få ganska bra kläm på det i alla fall..

Älsklingen sitter just nu och har lite kvalitetstid med sitt spel. Tråkigt tycker jag, men å andra sidan. Då får jag ju chansen att göra sånt som jag borde ta tag i. Typ uppdatera blogg och kanske sticka lite??

Nej, nu ska jag gå och försköna mitt nyvakna ansikte lite till buggen och reda ut mitt trasselsudd till hår ;)




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0