Tiden räcker inte riktigt till..

Nej, det är nog så när man blir vuxen. Tiden räcker inte till allt man vill göra. I och med att jag är hemma väldigt sent varje vardag och helgerna oftast är fullspäckade och sedan ett träningspass eller två på det så får jag erkänna att tiden som blir över till att underhålla min älskade gamla blogg är nästan obefintlig.
 
Om det är några stavfel i detta inlägg så ber jag om ursäkt, men i dag skriver jag bara väldigt snabbt innan jag måste släcka lampan för ytterligare en tidig dag i morgon.
 
Jag har haft en hektisk vecka över lag. Dock har ingen dag varit lika hektiskt som i dag. Egentligen började väl allt strul i går eftermiddag. Men det är ju så när saker går sönder på arbetsplatsen och organisationen kanske inte fungerar lika väl som den egentligen borde över sommaren. Det blir nog bättring med det snart tror jag...
 
Hur eller hur, som plåster på såren hade jag min älskade vän Nadja här på besök ikväll. Det är så skönt med henne. Jag förvarnade redan innan att hon kommer åka ut vid 21:00 för då måste jag förbereda mig för sängen, men att jag gärna ville ta en kaffe med henne. Pärla som hon är var detta inget problem.
 
Som om det inte vore nog att vi alltid har väldigt roligt när vi umgås, dessutom dök hon upp vid ytterdörren med två smarriga milkshakes... MUMS! Dessutom hade jag träningsfri dag och ett glas rött fick jag i mig, så ur fysisk hälsosynpunkt var det väl ingen toppendag, men för min själ var det en mirakelkur!
 
I morgon är det äntligen fredag och sedan är det helg. Denna helgen ska jag faktiskt vila upp mig så mycket jag kan. Det tar på energin ordentligt med två timmar pendling om dagen. Lägg till lite tågförseningar på det så har vi ett riktigt läckert recept på ett stycke slutkörd Tina ;)
 
Bjuder på en bild  på mig och fina Najdja! Jag har det riktigt bra med gos med bästisen där under min filt!
(bilden är tagen av Nadja)
 
Godnatt!
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0