Våldgästare..

Ja, jag vet egentligen inte vad jag ska skriva i dag. Jag våldgästar just nu min bästa vän i ett par dagar medan jag funderar igenom vad jag egentligen vill med mitt liv. Jag vet egentligen inte om en vecka ifrån allting kan hjälpa för att få mig att lista ut vad jag vill, men det är väl åtminstone värt ett försök?
 
I dag har jag inte haft så mycket för mig. Jag gick upp ganska tidigit. Innan klockan 9 är tidigt för mig på en söndag. Jag tog mig en kopp kaffe och en rök. Sedan spenderade jag en hel del tid med att lista ut hur elektroniken fungerar, men jag lyckades efter en del funderande få igång både tv och dvd. Duktig Tina!
 
Vid 11-hugget pratade jag med pappa en stund. När han fick reda på att jag skulle spendera hela dagen själv så var han så omtänksam att han släpade med mig till Kalmar en stund. Vi gick på EKO. Nu är jag äntligen av med EKO-oskulden. Bedömningen är väl att visst är det en bra butik, men jag vet inte om den är värd all hype som den har fått. Som jag sa till far, ett förväxt ÖB med storhetsvansinne ;)
 
Sedan kom höjdpunkten på dagen. SUSHI. Jag och pappa gick på Thai Silk och åt sushi-buffé så det stod härliga till. Mätt blev jag. Nöjd med.
 
Nej, nu sitter jag och familjen Nadja i soffan och tittar på Farmen, jag undrar om man skulle ge det ett försök? Jag har aldrig varit särskilt mycket för några av alla de där svenska realityserierna. Det känns som ett löpande band med dramatik.
 
I morgon är det dags för jobbet igen, likaså gymmet på kvällen. Det blir nog en bra dag, något annat att fokusera på en stund.
 
Nej. Socialisera kanske?
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0