Livet tickar på

Har jag fått tid igen? Kan jag månne ha fått lite tid till övers? Men det ska man ju inte kunna som småbarnsförälder?
 
Oron över att gossen sköter sig själv gör sig påmind. Han är duktig min son. Han somnar själv i spjälsängen när han börjar bli trött. Jag lägger honom där, bäddar in honom i sin favoritfilt och sedan sover han 1-2 timmar. Jag har då egentid. Man ska som småbarnsförälder inte ha egentid. Så hela konceptet blir för mycket för min hjärna att hantera. Jag vet inte om det beror på kronisk sömnbrist (oavsett om gossen sover bra eller inte så sover man aldrig mer än 3 timmar i sträck, därav kronisk sömnbrist) elller att jag inbillat mig sååå hårt att livet skulle vara slut för min egen del när jag ynglade av mig.
 
I går var jag uttråkad och började i brist på annat att skriva en novell. Jag har tappat förmågan att fantisera ihop berättelser inser jag. Jag störtar in i nästa projekt, städa köket. Där var det klart, vad gör jag nu? Då går jag in på en sida som jag inte har besökt sedan innan Melwin blev till. Travian. Och ja, det faller sig så turligt att de har en serverstart i morgon (obs, detta hände i går). Så nu sitter jag här. Gossen sover och jag ville registrera mig på Travian för att ha lite tidsfördriv medan gossen sover. Men den har inte startat än, suck. Vad gör jag nu då?
 
Man kan nog tycka att detta är lyxproblematik. Men missförstå mig rätt. Gossen har dagar då jag inte får sätta ner honom mer än 3 minuter åt gången också. Men för det mesta är han en beskedlig om än gnällig gosse :)
 
Nu blir det en kopp kaffe till och senare ikväll blir det gymmet :)
RSS 2.0