Manfall och förkylning!

Denna veckan har varit allt annat än lugn. Vi har totalt manfall på jobbet och att rekrytera nya går väl inget vidare för ledningen precis, men det är väl sådant som går över. Jag får inte veta det då nästa vecka är min sista arbetsvecka på min nuvarande arbetsplats. Jag har fått jobb på en annan arbetsplats som är betydligt mycket närmare hem. Detta kommer förhoppningsvis ge mig mycket mer tid och ork till annat än att pendla ;)
 
Denna veckan har också varit extra tuff då jag har dragits med en förkylning. Vaknade med ont i halsen i onsdags. Inga större bekymmer, gnällde lite när jag skulle svälja kaffe eller mat. Onsdagen var värre. Då gjorde halsen ondare och jag kände mig otroligt hängig, men det gick ändå bra. Torsdagen vaknade jag totalt genomförkyld med rinnig näsa, "kloggig" i halsen och hängig. Tog mig igenom dagen och tänkte i mitt stilla sinne att pallar nog inte att gå till jobbet på fredag. Fredagmorgonen kom och när jag vaknade kände jag mig ändå rätt okej, ungefär som tidigt på torsdagen, så jag tänkte jag åker till jobbet. Denna dagen har jag kastats mellan att vara så tjock i halsen att jag knappt kunnat andas, snorat, varit täppt, känt mig febrig, haft en dundrande huvudvärk och dessutom sådan där jobbig smärta i hela kroppen - varenda led gjorde ont.
 
Det värsta gick dock över efter värktablett och febernedsättande. Jag vet att jag egentligen inte borde ha pushat mig själv så hårt denna vecka, men jag känner nästan lite skuld för att jag ska lämna min arbetsplats (där jag trivs otroligt bra med mina kollegor) i ett så känsligt läge av så själviska skäl som pendling. Men samtidigt som både min älskade fästman och mamma säger, du måste tänka på dig själv, för det är ingen annan som kommer att göra det. Det ligger nog sorgligt nog en hel del i det.
 
Hur eller hur, efter jobb till 16 kom min fina Emanuel och hämtade mig utanför jobbet. Vi hade bestämt att vi skulle ha en liten shoppingkväll och köpa in lite nödvändigheter. Jag skulle ha höstskor och en vinterjacka. Höstskorna fick jag tag i, men ingen vinterjacka. Kom dock hem med följande:
Plånbok
Höstjacka
Svart kofta
Svart kavaj (med riktigt snygga guldkedjor på)
Svart partylinne (med dragkedja i guld vid bysten)
Vit silkig top
Väst (någon typ av kofta/väst med fransar)
2 T-shirtar - en vit och en grå.
Svarta byxor i något glatt material
15 par strumpor
 
Totalt landade detta på drygt 3 500 kr. Jag har inte gjort av med så mycket pengar på mig själv på otroligt länge. Mina två favoritinköp i dag var helt klart de nya skorna som var ett par kängor med hög klack och den svarta kavajen som jag knappt kan bärga mig till jag får visa mamma.
 
Det jobbiga med att inte ha haft pengar att shoppa för särskilt ofta är att när man väl shoppar är det så otroligt mycket man måste köpa. Det ska bli skönt att i framtiden underhålla det mer. Planen är att stegvis börja byta ut min garderob. Det ska bli skönt att kunna känna mig fin igen. Jag har festkläder! ;)
 
Nu sitter vi bara och tar det lugnt framför en film med Henke.
 
Ha en jättetrevlig kväll, för det ska jag ha!
 
// TinaNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0