Tjejkväll

Det var ett tag sen jag skrev. Men jag tänkte berätta om i torsdagskväll.
Jag hade en tjejkväll med Amanda och Sandra.
Jag köpte in en herrans massa sprit, körde iväg gubben till Manne och städade lite.
Sen kom Sandra med en härlig chipspåse. Och vi drack lite vin och snackade lite. Efter ca 20 min kom Amanda. Hon hade med sig grönsaker, dipp och ett playstation med buzz och singstar.

Så först snackade vi lite, sen spelade vi buzz, sen snackade vi lite till. Sen spelade vi singstar. Äkta proffs. Idol nästa. Sen så snackade vi en hel del till. Sen analyserade vi lite filmer *host*.
Sen innan vi visste ordet av var klockan halv sex på morgonen. Så Sandra fick skjuts av sin gubbe hem och jag och Amande gick och lade oss.

Tack för en underbar kväll tjejer..Måste göras om definitivt!

Vid 12 dagen efter kom gubben hem och förde en massa oväsen. Han hade druckit dagen innan med så han fick gå hem från Manne. Vi gick upp runt 13-14 någon gång. För Amanda skulle hem och laga en trerättersmiddag.

Sen har det i övrigt varit lugnt i helgen. skolan startar ju på Måndag igen..

// Tina

Sista arbetsdagen!

Imorgon går jag sista arbetsdagen. Ska av någon anledning bjuda på smörgåstårta. Hemgjord ;) Har pysslat med det halva kvällen. Blir en konst att få med mig dem till jobbet imorgon bara. Men det ska nog gå bra.

Helgen har varit helt underbar. Var nere hos kära mor och firade hennes födelsedag.
Hade lurat i henne att vi var tvungna att handla ihop så att hon kunde välja det hon ville grilla på kvällen. Men egentligen bokade jag en tid för permanent och klippning till klockan tio i lördags. När vi väl möttes utanför kvantum vid halv tio så sa jag att jag var tvungen att köpa en tröja på Lindex och de öppnade vid tio. Så då hade jag en anledning till att vi skulle åka in till stan. Sen så när det var en kvart kvar så gick vi en liten promenix. När vi hade gått runt huset där frisörsalongen låg sa mamma att hon frös. Så jag sa,
-Jaha, men då går vi in här en stund då. Och svängde in på ZicZac.
Mamma såg lite småchockad ut, men inget i jämförelse med blicken när jag sa till frisören "Hej, jag har bokat en tid för klippning och permanent".
Jag tror först att mamma trodde det var ett skämt, men efter ett tag så gick det nog upp ett ljus. Hon sa inte mycket, mer än mer eller mindre halva meningar.

- VA?!...JAG?!...NU?!

Men hon vart glad i slutändan. Jag var lite orolig att hon inte skulle vilja permanenta. Men det ville hon ju så klart. Och hon tackade typ 1000 gånger om för presenten. Så det vart riktigt lyckat. Värt varenda krona att få se det självförtroendet hon fick när hon var fin i håret, och hon fick ögonbryn också.. ;)


// Tina

ÄNTLIGEN STRUKIT!

Jag har sagt sedan tisdags förra veckan att jag skulle stryka för tvättkorgen har varit överfull. Och idag fick jag äntligen arslet ur vagnen och strök åtminstone halva korgen. Så nu har vi lite rena kläder att sätta på oss igen. Och jag vet att man behöver kanske inte stryka. Men på något sätt så känns det fräschare att ha strukna kläder, mer prydligt och skönare. Men det kanske bara är en fix idé jag har fått för att mamma stryker alla sina kläder.

Igår var jag ledig och det var välbehövligt. Jag vaknade första gången vid 11 och pussade lite på gubben, men han var inte på humör för att gå upp. Så vi sov till klockan halv två. Att man alltid går på den niten när man är ledig att sova på tok för länge. Delvis försvinner hela dagen och man hinner inte göra någonting. Samtidigt blir man så fruktansvärd seg i huvudet och det tar timmar att riktigt vakna till. Sen umgicks jag ju med Sandra igår med, men det har jag redan skrivit i förra inlägget kom jag på.

Idag när jag kom hem från jobbet så syndade jag lite och åt godis och kollade på film i sovrummet med gubben min, det var mysigt. Gick upp vid 20. Och då kom Jocke hit. Så jag har strukit och lagat mat åt grabbarna. De behöver lägga på sig, sen åt de muffinsen som var kvar sen igår med, vad bra. För då blir i alla fall inte jag lockad. Men men, det här med att gå ner i vikt tar tid, men jag vill inte vara för sträng heller för då tröttnar jag bara.

Nej, nur är det dags för en isglass (synd) och sen säng..

// Tina
RSS 2.0