Tiden räcker inte riktigt till..

Nej, det är nog så när man blir vuxen. Tiden räcker inte till allt man vill göra. I och med att jag är hemma väldigt sent varje vardag och helgerna oftast är fullspäckade och sedan ett träningspass eller två på det så får jag erkänna att tiden som blir över till att underhålla min älskade gamla blogg är nästan obefintlig.
 
Om det är några stavfel i detta inlägg så ber jag om ursäkt, men i dag skriver jag bara väldigt snabbt innan jag måste släcka lampan för ytterligare en tidig dag i morgon.
 
Jag har haft en hektisk vecka över lag. Dock har ingen dag varit lika hektiskt som i dag. Egentligen började väl allt strul i går eftermiddag. Men det är ju så när saker går sönder på arbetsplatsen och organisationen kanske inte fungerar lika väl som den egentligen borde över sommaren. Det blir nog bättring med det snart tror jag...
 
Hur eller hur, som plåster på såren hade jag min älskade vän Nadja här på besök ikväll. Det är så skönt med henne. Jag förvarnade redan innan att hon kommer åka ut vid 21:00 för då måste jag förbereda mig för sängen, men att jag gärna ville ta en kaffe med henne. Pärla som hon är var detta inget problem.
 
Som om det inte vore nog att vi alltid har väldigt roligt när vi umgås, dessutom dök hon upp vid ytterdörren med två smarriga milkshakes... MUMS! Dessutom hade jag träningsfri dag och ett glas rött fick jag i mig, så ur fysisk hälsosynpunkt var det väl ingen toppendag, men för min själ var det en mirakelkur!
 
I morgon är det äntligen fredag och sedan är det helg. Denna helgen ska jag faktiskt vila upp mig så mycket jag kan. Det tar på energin ordentligt med två timmar pendling om dagen. Lägg till lite tågförseningar på det så har vi ett riktigt läckert recept på ett stycke slutkörd Tina ;)
 
Bjuder på en bild  på mig och fina Najdja! Jag har det riktigt bra med gos med bästisen där under min filt!
(bilden är tagen av Nadja)
 
Godnatt!
 

Blogguppdatering

Jag pratade med min kära mor ikväll. Att prata med henne kan tyckas som en bra idé tycker nog de flesta. Men tyvärr är det så mellan min mamma och mig att vi sprudlar idéer ibland. Och då menar jag inte att vi utbyter trix som att testa att damma med sköljmedel nästa gång man dammar, eller... Jo det gör vi ju förstås också. Men många gånger när mamma och jag pratar i telefon så kommer vi in på stora, magnifika projekt som inte kan vänta och som tar många timmar innan de är klara. Detta kan handla om allt från måla, sminka, träna till som ikväll, blogg! Ikväll nämnde mamma att det fanns nya bloggdesigner att välja på.. Vad händer då kan man kanske fråga sig?Jo, jag har suttit ett bra tag nu och pysslat och jag är inte i närheten av att vara färdig. Det är farligt att prata med mamma....
 
På tal om att det är farligt att prata med mamma kan jag även informera om att jag testade ny träningsform i går. HIIT (High Intensity Interval Training). Detta kan ju också tolkas som en bra idé, men ack så fel ni har. Jag trodde i mitt stilla sinne att jag var vältränad, men jag hade FEL! Jag körde igång ett HIIT-pass som hette något med "Insane fat burner". Jo ho du tack! Detta pass var på 45 minuter, när jag hade kört 5 minuter så var jag helt slut, och då lite lagom säger rösten i videon - "Och det var uppvärmningen, nu får vi ta och öka tempot". JÖSSES!
Men jag huffade och puffade och stånkade och förr eller senare tog programmet slut. Lika graciös som en flodhäst låg jag och hyperventilerade på golvet efter passet. -"Drick nu lite vatten" sa rösten. DRICKA VATTEN! Som att jag ens har muskelstyrka kvar att resa mig upp för att nå vattenflaskan. Jag får tyvärr erkänna att när det gäller träning har jag mött min överman. Jag lyckades inte göra alla rörelser enligt vad träningspasset sa, jag gjorde någon halvtaskig variant av de flesta, exempelvis skulle man gå ner i en squat och sedan hoppa upp och ställa sig för att sedan fortsätta ner i ytterligare en squat. Jag tog i för kung och fosterland och jag kom upp i stående, det i sig var en bedrift.
 
Nej, nu måste jag sova om jag ska orka jobbet i morgon.

Livet tickar på trots tågförseningar..

Ja, nu är livet som jag förutspådde.
- Långa dagar som lämnar ganska lite fritid.
- En helt okej lönecheck tickar in varje månad.
- Tågförseningar.
- Helt ledig vid hemkomst.
 
Hmm.. Jag får väl erkänna att jag än så länge har varit ganska förskonad från tågförseningarna. Jag har nu jobbat i tre veckor och tre dagar och tåget var försenat med 1,5 timme den 11 juni, med cirka 30 minuter i  dag och 5 minuter då och då. Det är väl ändå lite bättre än vad jag trodde, men fortfarande inte acceptabelt. Att det ska vara så svårt att få tåg som så många förlitar sig på att gå i tid?
 
Får dock erkänna att jag var ganska road på tåget ändå. För det första har jag en rolig tjej som också åker samma sträcka som jag och för det andra kan jag inte låta bli att bli lite full i skratt när man hör hur folk muttrar och klagar över hur sena tåget är. Jag vet inte varför i hela världen det roar mig så dant, men det är framför allt olika jämförelser folk gör, till exempel i dag hörde jag detta:
 
- Tror du att vi kommer hinna äta upp jordgubbarna innan tåget rullar igen?
- Ja, tåget går ju långsammare än posten.
- Haha, ja, om man skulle posta hem sig själv efter jobbet i stället.
 
Liknande konversationer är ganska roliga att sitta och lyssna på. Det svåra är att inte börja skratta när de säger roligheter för då blir det lite för uppenbart att man har tjuvlyssnat ;)
 
I dag räddade min älskade pappa mig då jag hade planer på att åka och handla arbetsskor efter jobbet i dag. Tåget var inställt mellan Nybro och Kalmar, så jag blev hämtad av pappa på stationen och hann därmed in och shoppa nya arbetsskor. Sedan får jag väl erkänna att det inte bara var arbetsskor som åkte med. Jag kom hem med inte mindre än tre par skor till, ett par vita jeans och ett par shorts. Som grädde på mosen i sommarlyckan åkte pappa och jag och åt sushi till kvällsmat. Mumma!
 
Resten av veckan lär väl ticka på i vanlig ordning. Min kära kollega har varit gullig och släppt hem mig tidigt alla dagar denna vecka. Så torsdag och fredag blir långa dagar så att hon får gå hem lite tidigare. Dessutom har jag inget att komma hem till. Mulle jobbar natt fram till lördag morgon, då får jag se honom igen ;)
 
På lördag väntar dessutom en dagsutflykt till Oskarshamn för ett dopp i mammas pool och massor med solande!
Underbart! Längtar!
RSS 2.0