Suck, känner mig gammal..

Ja, idag mår man som man förtjänar. Det var som bekant Nybro cruising igår, det blev en trevlig kväll med mycket prat, skratt, bilar och alldeles för mycket dricka. Tack och lov klarade jag mig lindrigare från bakfyllan än vad många andra gjorde.
 
Och idag känner jag mig gammal. Min kära, älskade mamma kommenterade ju så snällt i förra inlägget att jag inte är pur-ung längre. Jag ser mig inte som en dag över 20. Jag kommer nog aldrig helt att växa upp, och jag hoppas inte på det heller.. Jag trivs med att ha mitt barnasinne helt intakt.
 
Nej, nu ska jag, Mulle, Olle och Robban lana lite Age of Empires.. Lööövely.
 
(Så till vida de lyckas få igång oss alla på samma version av spelet. En timme har gått och vi har bara fått igång vår chatt än så länge ;)

Märtha!

Idag har jag haft en välbehövlig Märtha-eftermiddag. Jag har varit på praktiken hela dagen men fick sluta en timme tidigare så var hemma i Nybro redan klockan fyra på eftermiddagen. På väg till tåget slår det mig att det var riktigt länge sedan jag umgicks med Märtha. Jag behöver en cigg, en kopp kaffe och en massa meningslöst småsnack. Tänkt och gjort, jag ringde Märtha och hon var lika upplagd för en kaffe med mig som jag var på en kaffe med henne (tror jag i alla fall).
 
När jag kommer dit sitter hon i vanlig ordning på trappen och solar sig i sommarvärmen. Jag gör henne sällskap en stund till vi konstaterar att sommarvärmen försvann. Då gick vi in och målade naglarna, ställningen för detta blev lite lustig, hon vill ju gärna ha mig placerad så att hon kan ha mina händer som hon brukar ha sina egna när hon målar sina egna naglar. Hmm.. Kan ju ha sett lite roligt ut med två, inte jättesmå, fruntimmer hoptryckta i en soffa som är bara snäppet större än en stor fåtölj. Men det gick bra, till och med så bra att jag fick lite strass på naglarna. Härligt värre.
 
Sen gjorde sig rastlösheten påmind och vi gick en promenad. (Med andra ord gick vi och köpte glass sen vidare mot paradiset för en snabb kopp kaffe till ;)
Sen segnade vi till ordentligt båda två, nu har hon precis avlägsnat sig (efter en procedur med påklädning, pryttel-letande och hundjagande som tar drygt 10-20 minuter). Fast jag gillar det, vi får alltid lite halvroliga idéer när det är hall-häng. Typ, göra benböj med varandra på ryggen. Alltid trevligt med ett litet extra träningspass.
 
Nej, nu ska jag mata två marsvin och sen hoppa i säng..
 
Puss puss

Var nog lite otydlig..

För att förtydliga mitt inlägg från förra gången så skrev jag ett inlägg på en apparat som är någon blandning av en laptop och en surfplatta. Tyckte det var häftigt, så skrev mest något för skojs skull.
 
I vanlig ordning har det nu gått ett tag sen jag senast uppdaterade här, det känns ju bra. För när jag inte uppdaterar här så ofta så brukar det tyda på att allt är väl eller att mycket händer på samma gång som kräver min fullständiga uppmärksamhet.
 
Nu ska jag faktiskt ha ganska mycket att göra framöver. Jag har praktik idag, slutar klockan halv 3. När jag kommit hem så har jag miljoner saker att styra med inför helgen då det är cruising i helgen. På fredag har jag lektion, läkarbesök, husvisning (inte för min del), och besök från Mulles ohängda kusin. Tänkte jag skulle hinna titta över vad jag ska servera för mat dagarna framöver nu..
 
Nästa vecka fortsätter jäktet med SPA på måndag, skola tisdag, valborgsfest och hämta nycklar till hyrbil på onsdag, bakfylledag + tvättid på torsdag och på fredag åker vi till Danmark med Kristoffer och Myggan. På söndag kommer vi hem igen och måndag har jag nog min första hellediga dag igen..
 
Nej, nu ska jag göra något vettigt ;)
 
 
RSS 2.0