Sportlov

Ja, nu har jag sportlov, eller åtminstone från och med imorgon. Men jag vet inte hur mtycket man kan räkna det som lov. Jag ska jobba en hel del plus att vi har en hel del hemuppgifter under lovet. Men det är väl skönt att slippa passa tider på skolan i alla fall. Min käre bror bor fortfarande med mig och gubben, det funkar jättebra. Jag är riktigt stolt över honom.

Men om bara denna snö kunde sluta vräka ner, pratade med far förrut. Han är också trött på att skotta snö, men det värsta är väl egentligen inte skottningen. Det jobbiga är att man inte har någonstans att göra av snön längre.
Usch, den som beställt snön.. DÖÖÖ!

Nu ska jag se om jag kanske ska få lite stryktvätt gjord.. Och gå igenom min överfulla garderob..

// Tina

Föreläsning

Idag har jag föreläsning mellan halv nio och 12. Sen får jag väl se vad dagen har att erbjuda. Har får närvarande min älskade bror boende hos mig. Han hade en liten dispyt med min kära mor, så vi får se hur lång tid det tar innan han flyttar hem igen. Han har i alla fall varit riktigt härlig att ha här, inga problem alls. Hoppas bara att han känner sig hemma?

Har haft ganska mycket studier nu på sistone, men nästa vecka är det ÄNLIGEN sportlov. Det ska bli riktigt härligt. Men jag kan inte bestämma mig om jag ska jobba eller inte. Det är svårt det där..  Kan ju visserligen behöva vila upp mig, och jag har en hel del studier under sportlovet. Men samtidigt vore det bra ur en ekonomisk synvinkel att jobba lite, men vi får se. Får dividera lite med bubben min ikväll och vad som blir bäst.

Senare ikväll blir det förhoppningsvis lite fredagsmyyys!

// Tina

Förlovad

Ja nu gott folk, nu har jag och min gubbe äntligen förlovat oss (inte en minut för tidigt enligt vissa). Vi har inte firat det nämnvärt än. Jag har lite mycket studier just nu. Men i lördags kväll köpte vi lite mysgodis, kollade på film och efter tolv bytte vi ringar. Min älskling höll ett gulligt litet tal, sen höll jag ett gulligt litet tal. Så nu har vi alla hjärtans dag som förlovningsdag. Jag har alltid kallat mitt hjärta för klichémannen, så det känns helt rätt med en klichéaktig förlovningsdag..
När jag får mer tid över så ska vi ut och äta middag och gå på bio. lööövely!

Nej, nu har jag faktiskt ingen lust att skriva mer, för jag har ett elakt infekterat nagedlband. IT HURTS!

// Tina
RSS 2.0