Ölands skördefest

Nu är det snart dags att åka till stugan igen, fy vad skönt det ska bli. Det var ett tag sen. Vi kommer spendera hela helgen på öland och kommer hem på söndagen. UNDERBART!!
Ska bli intressant och se om den där skördefesten är något att ha. Verkar vara roligt så vitt folk har sagt ia f. Hjärtats mamma, pappa, moster, mormor och två av hans föräldrars kompisar ska också vara med. Gud vad skoj det ska bli. Och min älskling blir alltid en underbar filbune när han kommer dit :D

I övrigt så har vi herr gullefjun/Olle här. Fick för mig att plocka upp honom igår när jag var på öland igår och satte igång värmen i stugan. Emanuel fick minst sagt en chock när jag kom hem med honom i släptåg.

Var även en sväng i Kalmar innan dess och gjorde av med ännu mera pengar. Var och shoppade med Nadjagumman. Var mysigt att umgås igen, vi har tro det eller ej blivit riktigt bra på det på sistone :P

Nej, nu måste jag packa kläder och göra mig iordning så blir det öland nästa :D

Olle a.k.a Gullefjun

Många av mina funderingar både idag och igår har kretsat kring vad som egentligen pågår i denna varelses huvud. Det kan inte vara lätt för den. Jag har tagit mig friheten att göra vissa experiment på den.

Vid kroppskontakt skyggar den förskräckt bakåt - kan detta vara ett tecken på att den egentligen är ett ensamlevande ganska primitivt djur som försöker smälta in i det mänskliga samhället tro?

Vid halvseriöst våld och bus är den i sitt esse - förstärker ytterligare min uppfattning om att den är någon typ av ensamlevande rovdjur kanske. Tyvärr indikerar intelligensnivån att jakten inte alltid är lyckad. Kanske är det därför den försöker ta sig in i människans samhälle?

Vad ännu mer intressant är att den har visat att den har ett genuint intresse för att involvera sig i samtal. Blir dock ofta tafatt och måste avleda allting med ett skratt som inte alls passar in i samtalet den för..

Vad som rör sig i denna varelses huvud har förvånat mig mer än en gång. Den verkar utöver detta intresserar sig för kvinnor av det mänskliga slaget. Kan den ha korrigerat sin sexdrift. Utvecklats för att bättre passa in i sin påhittade roll som människa?

Girl, you better try to have fun!

Vaknade åtminstone skapligt i tid idag, med tanke på att vi inte kom isäng förrän vid ca tre inatt så tycker jag ändå 12-13 är rätt okej.
Så nu har man ätit frukost, druckit en kopp kaffe och socialiserat lite med älsklingen. Då tar man och passar på att uppdatera sig på alla andra människors innehållsrika liv på Facebook. Sen får jag ju syn på min lilla blogg och tycker lite synd om den. Har ju varit ganska ordentligt dålig på att uppdatera den ett tag nu. Men jag skyller på att jag faktiskt skaffat mig ett liv som innehåller mer än bara en dator och dumburken :D

Ikväll har jag buggen igen. Älsklingen och jag ska öva tills vi är blåa i ansiktet på den där nya snurren - handduken heter den. Oj vad omständig den blev för mig. Jag glömmer ju ta mina steg innan och efter snurr. Men jag börjar få ganska bra kläm på det i alla fall..

Älsklingen sitter just nu och har lite kvalitetstid med sitt spel. Tråkigt tycker jag, men å andra sidan. Då får jag ju chansen att göra sånt som jag borde ta tag i. Typ uppdatera blogg och kanske sticka lite??

Nej, nu ska jag gå och försköna mitt nyvakna ansikte lite till buggen och reda ut mitt trasselsudd till hår ;)

RSS 2.0