Kalmartripp och tv-apparatur!

Gårdagen skulle jag berätt lite om ja..
Vi åkte här hemmifrån vid typ klockan nio. Då var vi nere i hemstaden vid 10. Vid 10:30 hade jag en inrevju med Svetlana. Jag trodde faktiskt inte jag skulle få ut så mycket av den intervjun, men gud vad jag lärde mig mycket. Detta var då för ett seminarie som vi har imorgon, som är det sista på kursen människan socialt och kulturellt..
Sen åkte vi ner till Kalmar och träffade Nadja och Dino. Så vi gick och åt på en restaurang med grekisk buffé. Och hjälp vad det var gott. Undrar hur många av de där vitlöksbröden jag åt.. :) Mamma var också med och mummsade med oss, hon skulle lämna in bilen, men reperatören tyckte inte att det var något fel på den så hon fick åka och äta med oss istället.

Sen åkte Dino iväg. så jag, Nadja och gubben min gick till klädaffärerna och terroriserade provrummen. patrik såg mer död än levande ut efter två timmar med nadja och mig. Tack och lov kom Dino senare tillbaka och räddade honom. Jag fick faktiskt med mig ett inköp hem. en gul tröja med ett svart snajzigt tryck på. Me like,,
Jag och Nadja fortsatte plöja igenom butikerna och även min nya favvobutik. Porrbutiken. Nadja hittade dessutom en riktigt läcker korsett där. Och jag vart sugen på den korsetten som var lila. Jag vet.. jag och mitt jäkla lila..

Sen åkte vi hem till Nadja och drack kaffe och dividerade om både det ena och det andra. Sen åkte vi hemmåt. Fick en platt-tv av mamma och hämtade Micke. Ja, ni hörde rätt. Vi FICK en platt väggtv av mamma!!!!!!! Thank you mommy!!!!

Idag har jag inte gjort många knop på hela dagen, var nere en sväng på stan och köpte lite saker till djuren som var absolut nödvändigt. Som inte kunde vänta på lönen imorgon. Sen gick vi en sväng och förundrades över hur mycket plats det finns nu när nästan all snö är antingen smält eller bortforslad..

Sen tog vi en promenad till Ludde och skulle överaska och få kaffe..men det gick i stöpet, för han var inte hemma. Han var i andra änden av stan och åt Pizza. Då tänkte vi överaska Simon som bor bredvid, men han visade sig också vara på andra sidan stan och äta pizza. Tji fick vi, så vi knatade hem.-Vu åt glass, drack kaffe och såg på kingdom of heaven..

Godnatt

// Tina

Heldag med mystjejan

Eller nästan i alla fall..

Men tyvärr är jag fruktansvärt trött efter en hel dag ute och flänga. Så jag skriver imorgon lite mer om dagens bravader,,

Shuuuuuuumy

// Tina

Jäkla plastskruvar/pluggar!

Tyvärr hade jag som vanligt rätt. Min karl och min bror ger sig ut och ska fixa bilen.
"Det är inga problem, oroa dig inte" fick jag höra från dem bägge. För att inte vara några problem för dem så fick jag hjälpa till en hel del. Toyota är ju tydligen ett sådant bilmärke som sparar in på plats. Och för att överhuvudtaget ta sig in till där lampan som vi skulle byta satt var man tvungen att ha pygmé-händer. Och jag menar inte att jag har så små händer, men åtminstone mindre än vad dem. Men innan vi ens kom dit så hade vi någon typ av skyddande kåpa över motorn. Denna kåpa satt fast med någon typ av skruvar i plast. På dessa skruvar var man tvungen att använda skruvmejsel till en liten topp kom upp, denna kunde man då ta tag i och dra upp "pluggen". Detta var givetvis alldeles för omständigt för mina två fixarfrassar. Så de slet och drog och bände. Och visst, deras metod gick snabbare. Men på köpet förlorade vi alla(förutom den jag skruvade upp), för att formulera det som dem, "plastskruvshelvetena". Patrik stod med andra ord och svor över att det skulle vara så svårt att byta en vanlig lampa på en nyare bil, Micke stod och svor över plastskruvarna, och jag stod och flinade för att jag som vanligt hade rätt. För jag uppmuntrade dem faktiskt att göra som jag visade, för annars skulle de gå sönder då de bara var av plast.
Do I have to say I told you so? - detta var min vinnande slagkommentar som fick dem totalt ner på knäna.
Jag får erkänna att Micke faktiskt sen efter mycket om och men och med hjälp av mina små händer lyckades få den nya lampan på plats, men den där skyddande kåpan vet i hundan hur länge den kommer sitta kvar med bara en liten plastskruv/plugg som håller den fast. Och vi ska åka E22 ett par mil imorgon. Lyckat...*not*

Senare fortsatte konversationen om kvinnor, bilar och huruvida jag hade rätt, då jag inte för mitt liv kunde begripa varför de tycker kvinnor inte kan med bilar.
- Ja men det var ju de där plastknopparnas fel hävdade då bror.
- Ja, men att dem inte fungerar som du vill kan du ju inte skylla på mig sa jag, då får du ju prata med tillverkaren av bilmodellen.
- Det var säkert också ett fruntimmer sa Micke snäsigt.

Vilka fördomar de har, och när jag precis har överbevisat dem. Mannen och bilen, det där bandet är ett mysterium tycker jag..

Godnatt

// Tina

RSS 2.0