Nu är det morgon!

Klockan är kvart i tolv och jag har visserligen varit uppe sen tio men det känns som om det börjar bli morgon nu. Det är bra när jag ska börja jobba vid halv tre.

Jag har listat ut att det kommer bli en tung dag för mig imorgon. Jag jobbar till 22 ikväll. Sen ska jag upp vid fem imorgon och börja jobba vid sju. Sen slutar jag vid ca 15:00. Då kommer felicia och Nadja och våldgästar. Sen vid fyra kommer Patrik hem från jobbet. Då ska jag duscha, sen ska han duscha. Sen ska Han sminkas, sen ska jag sminkas och göras iordning. Sen ska vi på något sett hinna klart innan bussen till staden går vid halv nio. Och sen ska jag orka festa hela natten. Hmmm..
Man kan inte lägga sig i ett av undersökningsrummen och ta en power-nap imorgon tro?

// Tina

Städningen klar!

Nu är jag äntligen klar med storstädningen, så nu ä det fint och mysigt till helgen. Det tar ett tag innan man är färdig men vad skönt det är när man sätter sig ner med en kopp kaffe och inser att man inte behöver röra sig ur fläcken för resten av kvällen.

Jag har precis tagit en dusch och det var härligt. Rena lakan och nyduschad. Jag älskar att gå och lägga mig och sova då. Det känns så rent och fräscht.

Imorgon har jag sovmorgon. Börjar inte förrän halv tre. Skönt...

Sov gott folk!

// Tina

Gick inte som jag tänkt..

Jag som hade tänkt att min badrumsbyrå skulle bli så fiiin. Men jag överskattade min konstnärliga förmåga en aning. Så jag lyckades måla "sönder!" den lilla byrån. Så nu har vi varit på jysk och köpt en ny liten byrå till badrummet. En bokfärgad. Jag tror nog att Patrik vill att jag låter bli den här.. ;)

Idag är det som sagt storstädning på schemat. Har än så länge bara gått och småplockat lite, Patrik bygger ihop den nya byrån och sen ska det väl bli lite kaffe innan allvaret kör igång på riktigt.

Undrar när jag ska hinna plugge egentligen? Jobbar jag inte så har jag en helskottas massa att göra här hemma. Men men, det rer sig nog. Jag får se till att sätta mig lite nästa vecka, för i  helgen har vi besök och ska ligga bakfulla och kravla på golvet ;)

Mina katter är knäppa har jag kommit fram till...De rusar fram och tillbaka som idioter i lägenheten, men de är nog bara glada att vi är hemma båda två för en gångs skull..

// Tina
RSS 2.0