Arbetsmiljö och säkerhet

Det är vad jag har pluggat på halva dagen. Man ska skriva en arbetsmlijöanalys på en arbetsplats man har jobbat på. Själva uppgiften är inte särskilt svår men det är mycket svårare att formulera sig så att uppsatsen inte blir "kladdig".  Gosplutten min jobbade kväll idag från ett så jag har varit själv hemma hela kvällen, men han är hemma nu visserligen..

Under förmiddagen var jag på skolan och svarade på frågorna på bilaga 1 och gav bort svaren på nyckelorden(?!). Det var trevligt, men jag och Sara betedde oss stundvis som om det vore fredag. Hmmm.. Kanske inte det bästa sättet att spendera en tisdag förmiddag.

På kvällen när klockan började närma sig åtta så bestämde jag mig för att gå upp till kvantum och möta min käre karl där. Tänkte att det skulle bli en överaskning då han skulle upp dit och handla innan han kom hem. Jag till och med pratade med honom i telefon där uppe och han misstänkte inget, till och med när jag slängde på luren och sa att "pepsi gör något" trots att jag skulle betala i kassan så misstänkte han inget. Ibland kan det vara ganska smidigt och ha en ouppmärksam pojkvän. Men han fick ganska stora ögon när han väl såg mig däruppe sen.. Haha

Jag var även duktig och ut och sprang idag. Flåsandet var inte LIKA extremt som igår. Men däremot så gjorde träningsvärken sig påmind så jag måste ha sett ut som en halt gasell eller något...

// Tina

Mamma gav mig MVG!

Nu ringde jag precis min käre mor som var i full flärd med att åka till kvantum och arbeta lite. Hon är en hurtbulle vad det gäller arbetet i alla fall. Men min mor är också ska jag be om och få informera även en flitig cyklare. När värmen kommer upp över ett x antal plusgrader på våren så tar min mor ut cykeln och cyklar de ca 1,5 milen till jobbet och sen 1,5 mil hem igen. Det tycker i alla fall jag är imponerande.

betygÅter till betyget, Jag berättade för mamma om min oerhört "hurtbulliga" insats idag och hon var verkligen imponerad (kanske lite för imponerad? är jag så förslappad enligt den allmäna oppinionen?) Oavsett så berättade jag att jag skulle skriva om hennes betyg här i bloggen. Och min älskade mamma gav mig MVG (kan det ha något att göra med att vi är släkt tro? Har nog kanske ett litet försprång mot andra ...) och berömde mig precis som jag ville att hon skulle göra. Så nu är Tina glad och nöjd och ska sätta sig och ta en välförtjänt kopp kaffe.

// Tina

I did it!

Jag lyckades, efter föreläsningen som varade mellan 8:30 och 15:30 så lyckaedes jag faktiskt masa mig ut och springa slingan ett varv. Så därmed förklarar jag mitt föregående inlägg felaktigt. Det är faktiskt inte "aldrig" som det blir sant, ibland får man en sån där ljusglimt då man faktiskt tar sig i kragen och springer en liten runda. Sen att fötterna gjorde ont, rumpan kändes som om den skulle vibrera av och jag flåsade som en noshörning hör inte till. Jag gjorde det åtminstone. Nu får vi se hur många veckor det tar innan nästa gång. Jag är nu självutnämnd hurtbulle.

Dessutom som om det inte vore bättre ur hälsosynpunkt så har jag även ätit sallad och en varmrökt makrill till lunch idag. Jag är nästan läskigt stolt över mig själv. Men problemet var att när jag skulle ringa och berätta min enastående bedrift för min hurtbulle till far, så satt han i ett möte, så jag fick inte den feedback som jag hoppades på. Blev ett kort och gott "Kan jag ringa dig sen". Hmpf...vilken förolämpning. haha..

Nu står min förhoppning till att min mor ska tycka att jag är superduktig som masade mig ut. Återkommer senare med resultatet av det telefonsamtalet...

// Tina
RSS 2.0