Blivit kär..

Jag har inte skrivit på länge nu. Nästan en vecka, länge sedan det gick så lång tid mellan blogginläggen, men få erkänna att jag har haft så mycket annat för mig. Inte minst har jag ju börjat pendla till Växjö igen. Jag är riktigt trött om kvällarna de dagar jag pendlar.
 
Jo, jag har blivit kär i en massa saker på sistone. Jag känner mig varm inombords, det var ett tag sen jag hade den känslan så rent spontant..
Jag har blivit kär i min praktikplats. Gud vad jag trivs..
Jag är helt otroligt kär i min underbara sambo (visserligen är väl inte det någon nyhet. Men han är fantastisk och förtjänar åter igen ett omnämnande på bloggen)
Jag är kär i min träning
Jag är kär i min framtid, för den ser äntligen ljus ut..
 
Hoppet har återvänt till ett annars trött hjärta.
 
Nej, nu blir det lektion..

Blev inte sjuk

Jag var inte sjuk, det var nog som jag nämnde att jag hade snusat för mycket, druckit för mycket kaffe och ätit för lite. Håller ju som sagt fortfarande på med den där periodiska fastan. Fungerar jättebra, har nog aldrig haft en mage som är så lugn. Känns skönt.. Men fullt så mycket koffein och nikotin på fastande mage var nog ingen bra idé, får tänka på det framöver ;)
 
Har varit och tränat nu. Blev inte träning direkt när jag kom hem. Jag och Mulle-gullet hade missförstått varandra. Han trodde att vi skulle käka innan gymmet, så han fixade en lasagne från sina föräldrar. Det var smidigt att slippa laga mat. Tack för det..
Vid närmare 5 stack vi till gymmet. Jag får erkänna att med mitt vanliga träningspass och sjukgymnastikprogrammet så är det inte lite tid jag spenderar där. Jag är nog där cirka 2 timmar. Idag blev det så i alla fall. Men kan bero på att jag vilade lite mer mellan maskinerna idag, kände att mina muskler var lite surare än vanligt. Men det är bara att pressa på. Har ju faktiskt två vilodagar nu. Skööönt!
 
Nu blir det snart duschen och en film misstänker jag, precis vad jag känner för.
 
Måste komma ihåg att fixa kort för att pendla till Växjö. Jag börjar ju praktiken på onsdag nästa vecka igen, och då är det viktigt att man faktiskt tar sig dit. (No shit, Sherlock - ibland är jag så oerhört logisk så jag blir rädd ;)
 
Nej, hej då med er. Nu tar jag fredagsmys!
 
// Tina

En sådan dag..

Idag är det en sån där dag när jag kände mig pigg när jag gick upp, och jag kände mig pigg i princip fram till nu när skolan ska börja. Nu känner jag mig svag, svimfärdig och halvt illamående.. Men troligen har jag väl bara tagit en prilla för mycket nu på morgonen. Usch, kan knappt skriva för att jag är så skakig i händerna..
 
Igår var jag ledig. Hade tvättid och körde av ett tvättlass från helvetet. Hur två stycken människor kan orsaka sååå mycket tvätt är för mig en gåta. Och då hade vi ändå förra tvättiden för 14 dagar sen. Men men, gillar man att byta kläder ofta så gör man, då får man lida för det med. Plus att vi hade lite extratvätt från Victor och Oskar som sov över förra helgen.
 
Igårkväll var vi även över hos svärföräldrarna en sväng, de har precis kommit hem från London. Jag var på världens bushumör och jäklades med allt och alla. Shit, det var skoj. Tur att min Emanuel har en ängels tålamod så länge han inte är hungrig, vilket han inte var då hans parenteser bjöd på rostbiff, potatissallad och frukt. Gott!
 
Idag väntar en heldag i skolan, har träningen i eftermiddag med, så jag hoppas verkligen inte att jag blir sjuk nu när jag äntligen har börjat se lite resultat. Men ärligt talat skulle det inte förvåna mig, jag blir alltid sjuk så fort jag har kommit igång ordentligt med träningen..
 
Nej, nu ska jag göra något vettigare, lektionen börjar snart. Så nu ska Tina bli Excel-expert ;)
RSS 2.0