Midsommar

Midsommarfirandet blev trots vätan ganska mysigt. Men hjälp!! Vad är det med dessa högtider och mat?? Det är tydligen den äldre generationens mål att få en att spricka vid dessa familjesammankomster. Suck, så vikten visar med största sannolikhet en massa plus ;)
 
I söndagskväll gick jag på mitt semestervik på natten. Gud vad jag trivs. Jobba natt är verkligen min melodi. Så jag jobbade två nätter och på morgonen i tisdags innan jag sluta började jag känna att jag fick ont i halsen. Och vips så är jag här.. Vråldålig med hög feber och ont i hela kroppen!!! Uscha!!!
 
Tack och lov går jag inte på igen förrän fredag kväll...
 
Nu ska jag gå och tycka synd om mig själv med en kopp kaffe.
 
Puss puss

Våra älskade missar!!

Idag var det dagen D!!! Dagen då vi skulle hämta våra undebara kissekatter från deras kattvakt Petra. Morgonen började tidigt. Jag vaknade själv vid ca 8. Och då hade vi ju lovat att vi skulle städa stugan och klippa gräset innan Emanuels föräldrar kommer ikväll. Och vi som har haft semester hela veckan fick plötsligt MYCKET att göra. Så förmiddagen ägnas åt diverse hushållsysslor. Detta var väl färdigt vid ca halv tolv.
 
Sen satt jag bara och räknade minuter tills vi fick åka och hämta vår missar vid klockan ett. Gud vad jag hade saknat dem. Men jag måste erkänna att jag kände mig riktigt hemsk. Först tvinga in dem i kattburarna det första vi gör när vi ser dem i princip (nä inte riktigt typ 20 minuter efter ungefär), sen ställa in dem i en mycket het 740. Stackars Skrållan hyperventilerade innan vi ens svängt ut från parkeringen. Usch vad dåligt samvete jag hade. Det var nog tyvärr sista gången jag lämnade bort dem. Får så uppriven som Skrållan var vill jag aldrig se henne igen. Men det ska dock tilläggas att bägge katterna var fruktansvärt lyckliga så fort vi kom innanför dörrarna här hemma... De hade nog saknat oss lite i alla fall :D
 
Nu sitter vi och umgås med dem en stund till. Sen bär det iväg till Öland igen för midsommarfirande!!
 
Puss hej!!

Fest och slappardag!!

Igår blev det en hel del skoj. Under dagen tog vi det bara lugnt för ovanlighetens skull. Men på kvällen ville vi ha grillfest. Problemet var att ingen ville umgås med oss. Alla hade annat roligare för sig, och då erbjöd vi både gratis mat och dricka... Efter mycket om och men kom jag ihåg att jag har ju en kär liten vän som heter Märtha. Hon ville komma till oss och underhålla oss.
 
Så hon dök efter mycket om och men upp vid ca 20:00. Vi grillade och drack samt gick en liten promenix. Mycket trevligt. Sen åkte "fylletornet" fram. Det är det här gamla spelet där man ska plocka ut klossar ur ett torn, men på dessa klossar står det order om hur många shotar man skulle ta. Vi drack både vin, jäger, vodka, öl och grogg. Låt mig säga så här.. Vi minns att vi hade skitskoj. Vi ser på bilderna vi tog att vi mpste haft skoj. Men något mer kommer i ärlighetens namn varken jag eller Emanuel ihåg. Det var kul. Någon dunderfylla då och då är nog bra för hälsan :)
 
Denna dag bestod i stort sett av att enbart ligga i soffan och våndas. Fy vad dåligt vi mådde. Lika kul som vi hade dagen innan, lika dåligt mådde vi idag! Usch för att vara bakfull. Jag tror fortfarande jag var onykter när jag vaknade. Så efter att ha mått pyton hela dagen så gick vi på kvällen över till Emanuels lilla mormor och tittade på tv och drack kaffe. Det var mysigt...
RSS 2.0