Jobbat färdigt för dagen

Ja, klockan 16 slutade jag idag. Så då åkte jag hemåt. Min kära Emanuel kom och mötte mig längs med vägen. Sen unnade vi oss vardagslyx.. MJUKGLASS på Sibylla. Gud vad det är gott när det är riktigt varm. Men jag får erkänna att min mage varken tycker om mjukglass eller milkshake. Det ser ut som om jag har tryckt in en kudde under klänningen. Men smakar det, så kostar det låter väl ordspråket..
 
Nej, nu blir det att spela lite Age of Empires med mitt älskade hjärta. Och sen kanske en till runda på inlines ikväll. Då kommer jag ha åkt en hel del idag :)
 
Puss hej!

Intressant..

Jag måste säga att det var intressant att komma tillbaka till Madesjö idag igen och jobba med de lite äldre barnen. Vad stor skillnad de där åren gör. Helt otroligt.. Men de har sina för- och nackdelar båda två.
Jobbade till 18 idag, efter det blev det hem och käka en snabbis för att sen ge mig ut på inlines tillsammans med en allt annat än vaken karl, så det blev ingen lång runda. Åkte bara till Emanuels föräldrar och sen hem igen. Men kul att träffa dem, har ju gått nästan 5 dagar sen senast ;). Men skönt ändå att ut och glida igen. Vädret har ju inte varit direkt sammarbetsvilligt de senaste dagarna/veckorna. 
 
Imorgon blir det jobb igen. Skulle jobbat 13-16 men det blev omskrivet till 10-16.. Skönt. Nu har jag bara tre dagar kvar att jobba inom barnomsorgen. Är en hel del blandade känslor angående det. Jag kommer sakna det. Samtidigt som det känns bra att testa café igen. Och sen plugga så att jag förhoppningsvis får ett fast jobb någon gång detta liv ;)
 
Nej, nu blir det bara att slappa och stryka tvätt resten av kvällen... Vilket lär ta till midnatt.. Vi har mycket tvätt!
 
Puss hej!
 

Lovely kvällskaffe..

Nu har jag precis haft Märtha här.. det har nästan börjat bli rutin nu. Men jag hade en hel del beslutsångest om vad vi skulle titta på för film. Först började vi titta på Garfield, sen började vi titta på Garfield med svenskt tal för det har jag inte sett. Men till slut blev det Heartbreakers. Den filmen är grym och Jennifer Love Hewitt är ju grymt snygg tycker jag. Tänk om man hade den disciplinen att se till att få en sån kropp.. Det vore något det ;)
Vi satt till filmen och åt lite oststavar och gurkstavar med hemgjord dip på philadelphia, cremefraiche, juice från en halv apelsin och kryddor.. Gottigt!!
 
Nu satt jag mig vid datorn en liten stund för ovanlighetens skull. Känner att jag har något som man inte kan referera till som annat än blogg-mani. Det har blivit jätteskoj för mig att skriva om lite allt möjligt här. Det är nog mindre intressant för folk att läsa om mitt lilla svensson-liv och vardagliga bekymmer. Men jag njuter ;)
 
Nu blir det väl snart sängen, men jag funderar på om jag kanske skulle vika ett par handdukar först. Vi hade ju tvättid idag ju.. Hmm.. Får filura på den en stund.
 
Hej svejs!
RSS 2.0