Fullspäckat schema

Idag har vi haft en fullspäckad dag. Gav oss som sagt upp jättetidigt för att skjutsa Emanuels faster till Kalmar. Sen åkte vi till Lotsen och åt stor fin frukostmacka! Mums!
 
När vi kom hem åkte vi förbi TBM och frågade Henke vad han trodde kunde vara felet med 740:n. Han misstänkte bränslepumpen och skickade hem oss med lite olika tips. När kom vi hem försökte vi alla, men utan resultat. Pärlan är död. Och nu är dessutom batteriet slut. Men vi hänger inte läpp för det, vi ska få igång skrället..
 
Sen åkte vi till Sandbergs och köpte ett par semlor då vi skulle få finbesök på kvällen. Gottit! Så gick det med den dieten ;) Går ju inte vakta hullet under semle-säsong ;)
 
Efter detta åkte vi hem och tog en tupplur, sen blev det storstädning för hela slanten. Nu är lägenheten klinisk. Skönt. Jag känner mig så lugn och avslappnad när jag har det fint och städat hemma.
 
På kvällen kom en tjej som heter Malin, vi har aldrig träffats förut, men hon verkar vara en riktigt mysig tjej. Vi satt och spelade kort, drack kaffe och småpratade om det mesta.
 
Nu blir det ett avsnitt av ni vet vad, sen får vi se om det blir någon skola imorgon. Det är ju klass 1 varning för snö och drivbildning imorgon, och då brukar det vara lite si och så med om tågen går. Och utan lärare är det ju lite svårt att gå i skolan ;)
 
Nej, natti med er!
 

SKRÄPHÖGEN!!!!!!!!

Jag behövde definitivt inte oroa mig för att väcka grannarna i morse när vi skulle åka till Kalmar. FANskapet startade inte idag. Kan inte begripa att en bil kan starvägra så mycket. Suck, känner mig uppgiven.
Men skam den som ger sig. Nu tror vi att bränslepumpen har havererat. Så nu ger vi upp. Den ska in till trevliga Thagesson på TBM performance. Det fixar han i ett nafs!!
 
Måste bara få ut lite aggressioner.
 
GAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHH! BILJÄVEL... DU SKA SLAKTAS OCH DÖÖÖÖ!
 
Så, nu ger jag upp. Ska pyssla lite med Skräphögen ikväll, se om vi kan lura igång henne med startgas!
RSS 2.0