Våldgästare..

Ja, jag vet egentligen inte vad jag ska skriva i dag. Jag våldgästar just nu min bästa vän i ett par dagar medan jag funderar igenom vad jag egentligen vill med mitt liv. Jag vet egentligen inte om en vecka ifrån allting kan hjälpa för att få mig att lista ut vad jag vill, men det är väl åtminstone värt ett försök?
 
I dag har jag inte haft så mycket för mig. Jag gick upp ganska tidigit. Innan klockan 9 är tidigt för mig på en söndag. Jag tog mig en kopp kaffe och en rök. Sedan spenderade jag en hel del tid med att lista ut hur elektroniken fungerar, men jag lyckades efter en del funderande få igång både tv och dvd. Duktig Tina!
 
Vid 11-hugget pratade jag med pappa en stund. När han fick reda på att jag skulle spendera hela dagen själv så var han så omtänksam att han släpade med mig till Kalmar en stund. Vi gick på EKO. Nu är jag äntligen av med EKO-oskulden. Bedömningen är väl att visst är det en bra butik, men jag vet inte om den är värd all hype som den har fått. Som jag sa till far, ett förväxt ÖB med storhetsvansinne ;)
 
Sedan kom höjdpunkten på dagen. SUSHI. Jag och pappa gick på Thai Silk och åt sushi-buffé så det stod härliga till. Mätt blev jag. Nöjd med.
 
Nej, nu sitter jag och familjen Nadja i soffan och tittar på Farmen, jag undrar om man skulle ge det ett försök? Jag har aldrig varit särskilt mycket för några av alla de där svenska realityserierna. Det känns som ett löpande band med dramatik.
 
I morgon är det dags för jobbet igen, likaså gymmet på kvällen. Det blir nog en bra dag, något annat att fokusera på en stund.
 
Nej. Socialisera kanske?
 

Ny telefon!

Hej!
 
I dag har jag faktiskt en hel del att berätta. Jag har haft en otroligt trevlig helg med två av mina fina tjejer!
 
I fredags jobbade jag i vanlig ordning till cirka klockan 16. Sedan åkte jag hem och åt lite samt svängde förbi systembolaget. Vid klockan 20 var det dags att åka och ha tjejmys med Nadja!
Lite försenad (i vanlig ordning) snubblar jag innanför dörrarna hos Nadja och får till min förtjusning se att hon har ordnat supermys med både vin, cider, en massa god ost och en massa kex! UNDERBART!
Jag hade köpt med mig lite skumpa så vi skålade och spenderade kvällen med att småsnacka och spela Skip-bo! Jag sov dessutom över hos henne för första gången på riktigt länge. Så även morgonen efter var supermysig med en 3-åring som sprang runt som en illbatting och en massa kaffe samt filmen Svanprinsessan (?!).
Sammanfattningsvis en helt underbar fredag-lördag!
 
Lördag kväll var det dags för tjejkväll nummer 2. Denna gång hemma hos Jenny, dock ingen övernattning denna gång då hon trots allt bor i samma lägenhetshus som jag själv gör. Denna kväll bestod av mycket skratt, mycket musik, mycket selfies och en aning för mycket alkohol. Jag kan säga att jag inte mådde nämnvärt bra i dag ;)
Summa sumarum var även detta en supermysig kväll.
 
Söndagen har förflutit i bakfyllans tecken. Jag mådde pyton fram till cirka 14, efter detta var jag väl någo sånär mänsklig. På eftermiddagen kläckte dock min sambo idén att vi skulle åka in och köpa en ny telefon till mig då min gamla gick sönder i fredags. Sagt och gjort. Vi hamnade på MediaMarkt och jag kom hem med en sprillans ny Sony Z5. Löööövely!
 
Till denna lur skaffade jag ett nytt abonnemang. Ironiskt nog jobbar min fina vän Nadja på just detta företag, så jag bad henne att kolla igenom avtalet. Det var godkänt. Och som extra plus bjöd hon på mat när vi svängde förbi på hemvägen. Mmmmmmm, tacopaj!
 
Nej nu mina vänner är det dags för mig att sova. En lång jobbvecka väntar (visserligen på världens bästa jobb, men det hjälper ju inte riktigt om jag är trött på grund av för lite sömn).
 
Godnatt!

Grammar police, to correct and serve!

Jag, denna bild nedan hittade min älskade bror för ett x antal månader sedan och skickade till mig. Nu har jag den utskriven och upphängd på väggen på jobbet. Jag vet inte, det känns liksom bara som att det passar hela min yrkesroll så otroligt bra!
Obs! BIlden är tagen från http://jlbenet.com/grammar-police-badge/
 
I dag vet jag inte riktigt vad det är med mig. I söndags (efter att jag blivit sjuk med den fjärde förkylningen på ett halvår) fick jag för mig att jag skulle sluta snusa. Det ska observeras att jag har varit storsnusare (1-2 dosor om dagen) i cirka 4-6 år. Jag har pendlat lite mellan rökning och snusning när jag har fått för mig att sluta med den ena och i perioder har jag till och med gjort båda. Åter till slutandet. Jag lyckades ganska bra. Jag höll upp i över två dygn. Jag mådde pyton och huvudet bara snurrade. Jag kunde liksom inte få ögonen att fokusera hur mycket jag än försökte. Men all denna abstinens kunde jag leva med. Det är liksom övergående. Det jag dock inte kunde leva med var att jag inte fick sova. Båda de nätterna jag var snusfri sov jag knappt alls. Jag vaknade cirka en gång i timmen hela nätterna. Jag höll på att kollapsa på jobbet i går för att jag var så trött. Så i går kväll när jag kom hem köpte jag ett paket cigaretter och rökte innan jag gick och lade mig. Jag sov som en stock! I dag har jag inte rökt farligt mycket, cirka 5 cigg (vilket är mycket lite för att vara jag). Men det känns både bra och inte bra. Jag är glad att jag inte snusar (munnen blir allt annat än trevlig av det), men samtidigt så går jag nu åter igen och luktar rök. 
 
Varför ska det vara så svårt att bara lägga ner nikotinet? Och varför i hela världen är nikotinsubstanser från apoteket dyrare än den farliga äkta varan? Det är för mig en gåta, annars hade jag ju kunnat leva på nikotintabletter och nikotinplåster resten av livet med gott samvete ;).
 
Jag har även en nyhet avseende mitt jobb. En av mina kollegor ska sluta. Tyvärr är det enligt mig en tråkig nyhet, jag trivs mycket bra med denna kollega, men hon ville tillbaka till sin gamla arbetsplats. Det får man ju vackert acceptera. Jag har dock redan påbörjat processen att övertala en av mina bekanta från utbildningen om att hon kan komma och jobba hos oss. Hon låter inte helt omöjligt att övertala. Jippie!
 
Nej, nu är det dags för mig att sova. I vanlig ordning har jag dragit ut på sänggåendet till sista minuten. Men samtidigt är det så skönt att bara ligga och slösurfa en stund innan man ska sova. Jag kommer ner i varv på något sätt då.
 
Godnatt!
 
// Martina
 
 
RSS 2.0