Trött..

Ja, jag var ordentligt trött i morse efter jobbet. Men jag gav mig ut och sprang med pappa som planerat. Jag tog mig 4 km springandes och gick 1,5 km. Rätt okej för att vara första gången på länge som jag sprang.
 
Sen sov jag till ca 18 och nu är det snart dags för jobb igen. Börjar om lite mindre än någon timme. Men imorgon blir det ingen löpning på morgonen tack och lov. Imorgon ger jag, farsan och brorsan oss ut på kvällen. Men jag tror inte att jag springer 4 km imorgon. Jag får nog börja lite lugnt :D
 
Nej, nu luktar det god mat som min älskling lagat..
 
Syns och hörs :P

Löparskor

Idag har jag varit och införskaffat ett par löparskor. Lilla gulliga pappa sponsrar mig med halva priset. Jag har ju till mitt stora förtret upptäckt att jag få mycket ont i fötterna av de löparskor jag har. Nu har jag fått svaret varför. De sa till mig när jag köpte dem att jag har en kraftig pronering. Men tji fick jag. Snubben jag var och träffade på team sportia sa att jag hade en ganska mild pronation. Vilket gör att jag tidigare har sprungit och vrickat av mig fötterna, inte undra på att jag hade vattenblåsor över hela fotvalvet. Nu har jag köpt ett par med mindre pronationsskydd. Så nu ska Tina börja springa igen. Kära far och jag ger oss ut imorgon vid halv åtta, så se upp på löparspåren :D
 
Nu ska jag bara chilla och laga lite mat, sen bär det av till jobbet vid nio. Jag har en hel del att läsa misstänker jag, i och med att jag varit sjukskriven i två veckor.

Nu har jag haft sommarlov :D

Nej, jag får väl villigt erkänna att det inte var riktigt meningen att ta ett så här långt uppehåll med mitt bloggande. Men jag är ju tillbaka nu i alla fall. Fast det kanske inte nödvändigtvis är något positivt?
 
Jag har haft hela sommaren ganska upptagen sen sista inlägget. Varit en sväng i Göteborg på en romantisk weekend med min älskade Emanuel. Jag har varit hos två riktigt roliga nissar ute i skogen som visade sig ha lika rolig humor som jag har :D
Och sen har jag hunnit med att vara sjukskriven för tennisarmbåge (?!) och ett par svängar till både föräldrar och svärföräldrar. Samt att min bil både hunnit rasa igen, samt reparerats. Förrutom detta och lite sporadiska shoppingturer och kompishäng så har det väl mer eller mindre enbart varit basic - jobb, sova, äta, data och tv..
 
Trots att sommaren inte har bjudit på något nämnvärt bra väder och varit ganska händelselös i allmänhet, så har jag faktiskt ändå haft en riktigt bra sommar.
 
Detta var väl uppdateringarna jag kände att jag kunde komma med så här när natten nästan är slut ;)
 
(P.s jag har också precis införskaffat en ny mobil (mammas kommentar: "Igen?!") D.s
 
Puss hej
RSS 2.0