Plugg!

Man får skylla sig själv när man inte gör som man ska. Jag hade hela påsklovet och lite tid till på mig att göra alla fyra uppgifterna som jag har seminarie på imorgon. Men givetvis så väntar duktiga Martina med det till sista sekunden. Med andra ord idag. Nu är i alla fall äntligen två uppgifter färdiga så det är ju posetivt, men sen har jag ju två kvar..
Med ett glas vin går allt lättare så sitter och pimplar lite rester från helgen. Akoholistvarning..hostar patrik från soffan. Men jag tycker faktiskt inte det. Jag förtjänar mitt glas vin efter ett mycket påfrestande par veckor..

Ja, nu är i alla fall vissa saker bestämda, sen får man se om allt går som jag vill och som det borde. Men det är sånt som märks. Fick faktiskt shoppa idag, men inte till mig dock. Det är faktiskt inte fullt lika kul att shoppa då. Men jag handlade i fredags. Köpte en jättefin svart klänning från lindex. Hade kunnat haft en strl mindre om det inte vore för tuttarna.. :P

På tal om boobs..som jag så fint kallar min katt så fäller de något fruktansvärt. Och just när det är som värst börjar jag fundera på om jag kanske, eventuellt har en liten släng av kattallergi. För fy vad jag nyser när jag lägger mig i sängen där katterna har legat och åmat sig tidigare under dagen..

Nej, nu ska jag gå och låtsas göra något mer vesäntligt än att skriva blogg. Jag lovar.. Jag är en mycket viktig människa i detta hushåll. (Patriks kommentar: intala dig det du..) suck.. jag känner mig lika uppskattad som en avdankad disktrasa!

// Tina
RSS 2.0