Första doppet

...i juni. Det är bland det tidigaste både jag och Patrik badat. Vi brukar ta första doppet typ i slutet av juli. Men det var riktigt härligt i vattnet tro det eller ej. Och till och med Patrik vågade sig i efter lite övertalning. Jocke var också med ut. Riktigt trevligt. efter en kort liten simtur passade jag på att steka mig lite i solen. Tror jag hann sola typ max 20 min. Sen började det komma folk. Suck, den badplatsen var nästan okänd förrut och nu badar varenda människa där. Morr..

Imorgon är det dags att jobba igen, men det har varit riktigt skönt med lite långledig midsommarhelg.

// Tina

Midsommar

Midsommar var riktigt roligt i år. Vi var kvar hemma iår istället för att åka till mina föräldrar. Men det blev inte med Cilla och Crille. Cilla skulle jobba dagen efter så hon ville inte dricka, men det ville väldigt gärna jag och patrik. Så då fick jag nys om att en barndomskompis till mig skulle komma upp hit och festa vid campingen. Så vi bestämde oss för att festa med dem. Var riktigt kul att träffa Lina igen. Visserligen ringde folk från en annan fest halva kvällen och ville att vi skulle åka dit. och vi var precis påväg att beställa taxi i stort sett när vi fick reda på att de dragit till krogen. Så då struntade vi i det. Det var faktiskt en mycket trevlig kväll. Mycket gamla minnen bev det prat om. Även om jag kanske mobbade Lina om brännässlorna lite för mycket. I slutet av kvällen vart det lite småtjafs. Men det redde sig nog i alla fall.

Och jag är så stolt över min far vill jag bara tillägga, han var riktigt duktig och sprang ett lopp på en mil. 52 minuter gjorde han det på dessutom. Är så stolt över honom så det är inte riktigt klokt. Men han tycker bara att jag är knäpp när jag säger det. Cilla var också med ner och tittade på loppet. Så det var kul att ha lite sällskap i bilen. Plus att hon blev heltokig i båda mina föräldrar :P

Idag trodde jag att jag skulle ta en kaffe med "Sandra Kaffe", men det blev inte så. Hon var inte anträffbar på mobilen. så vi kollade på tv med Jocke och Tessan istället. Och tro det eller ej. Men jag lyckades dricka en hel mugg med te. Måste lyckas komma ihåg att fråga honom vad det var för te, med tanke på att det var drickbart.

// Tina

Fingerkramp

Jo tack, jag hade skapligt med fingerkramp igår. Fick ihop 11 flätor på cilla igår. Så nu ser hon ut som en basketspelare, med såna där inbakade flätor över hela skallen. Vi hade riktigt skoj igår. Men hon hade öm hårbotten sen. För jag slet och drog för kung och fosterland. Stackars Cilla. Det är inte lätt.
Har fått reda på att jag är ledig midsommar. Gud vad kul det ska bli. Ska grilla, dricka och spela kub med Cilla och hennes kille Crille. Haha. Lite skojjigt att de har så lika namn. Kommer kanske upp lite bilder senare. Men har inte haft tid att lägga upp några nu på ett tag.

Idag har jag haft fullt upp redan nu. Gick upp strax efter 6 och sen skjutsade jag gubben min till bussen vid klockan 7. Sen har jag möblerat om sovrummet, ringt lönekontoret och druckit en kopp kaffe och nu snart så ska jag diska. Jag älskar att ha mycket att göra. Och det bästa är att håller man sig sysselsatt så bränner man lite kalorier, och det är inte helt fel.

Idag ska jag även jobba från 13-20. Det blir så skoj när jag hållt igång hela morgonen. Kanske får och gå och lägga mig en timme sen. Annars orkar jag nog inte riktigt med att vara mysig och gosig hela dagen på jobbet. De har väl intrycket av mig som den glada. Och det är mycket jobb bakom att hålla upp en sån image. Hjälp vad jag har fått bita mig själv i läppen ibland. Men det är ju sånt som ingår i människans sociala spel. Hahaha..

Nej nu ska jag leka travian-nörd och diska.

// Tina
RSS 2.0