Helg och sjukdom

Ja, helgen har varit bra.
 
Gick till Älgen och åt tacobuffé med karln och Marcus i fredags. Det var trevligt. Och mätt blev man, även om de hade felberäknat hur fort köttfärsen skulle gå åt.
Senare på kvällen drack vi lite och hamnade på en fest med gamla bekanta. Högst intressant kväll, men jag lyckades pimpla i mig alldeles för mycket av något gott rött vin, så det fick jag lida för på lördagen. Jag låg bakfull nästan hela dagen.
 
Sent på eftermiddagen gav vi oss ut på en promenad. Träffade på svärparenteserna på julskyltningen och följde med dem hem på lite kaffe och glögg. Senare på kvällen efter hemgången kom svärsyster och dennes pojk förbi och tittade på lite film och spelade spel. Det var där någon gång på kvällen jag kände att jag hade ont i halsen. Sen tog det nog inte mer än 3-4 timmar innan jag hade en fullt utslagen förkylning.
 
Hela söndagen låg jag utslagen med feber, frossa, rinnande snok och värk i hela kroppen (tack vare min klyftiga idé att träna dagen innan). Emanuel var iväg största delen av dagen och hjälpte sin far med golvläggning, men han hade med sig välbehövlig snabbmat till mig när han kom hem. Tack älskling!
 
Måndag är det idag, och jag har inte varit på topp. Hade ett helskotta att kravla mig ur sängen idag, men upp kom jag och iväg till skolan för att plugga lite med min grupp. Diagnoskoder och fallbeskrivningar är väl kanske inte riktigt vad jag föredrar när jag är genomförkyld, men var ändå skönt att komma ut lite. Runt 13 var jag hemma igen och bäddade ner mig i soffan.
 
Senare ikväll blev både jag och sambo lite rastlösa, så vi tog en promenix till Märtha där vi hämtade min laddare, busade med vovve, löste tekniska problem, drack kaffe och gjorde hennes vardag en gnutta jobbigare. Alltid glad att vara till tjänst för Märtha ;)
 
Nu misstänker jag att trött Tina behöver sova ett par timmar för att orka med morgondagen när jag inte är riktigt piggelin.
 
Natti

Duktiga Tina!

Äntligen!
Har jag fått arslet ur vagnen och tränat. Jag har nog fasen inte tränat sen innan sommaren. Idag fick jag arslet ur och tränade ZUMBA! Jag tycker det är en rolig träningsform, men tack vare att jag bara ha tre olika program så blir jag lätt lite trött på den. Nu har min älskade Emanuel fixat en massa nya till mig (jag undrar om jag ska ta det som en pik på att han tycker att jag börjar bli lite för rund?). Så nu ska jag i alla fall försöka att få arslet ur 3 gånger i veckan. Men jag lovar inget. Jag vet ju hur jag brukar fungera. Men den sköna med zumba på tv:n är ju att jag slipper lämna hemmet. Riktigt underbart nu till vintern.
 
På tal om vintern så undrar jag när den kommer. Har varit skrämmande varmt för att vara halvvägs in på december. Jag ska inte påstå att jag är någon fantast av snö, men jag är helt säker på att jag vill ha en vit jul. Det kan komma den 20 december och försvinna den 1 januari. Det tycker jag låter som en bra idé.. Men känner jag den svenska vintern rätt så kommer den snart och stannar till halvvägs in i maj!
 
Nej, nu ska svettiga jag in i duschen och förbereda mig på en kväll som förhoppningsvis är fylld av roligheter!
 
 
// Tina

Haft fullt upp

Får erkänna att jag inte har skrivit på ett bra tag. Jag kan faktiskt inte skylla på att det varit så fasligt mycket att göra i skolan, men det har varit ganska mycket annat jag velat pyssla med istället för att skriva på bloggen.
 
Vet inte direkt hur lång tid det är sedan jag senast skrev men har väl inte så mycket nytt att rapportera.
Jag har slutat med den där shangri-la-dieten. Jag blev helt enkelt på tok för illamående av både socker och olja. Usch, men även denna kan jag inte påstå att den inte fungerade, hungrig var jag inte och gick ner i vikt gjorde jag. Precis som dieten lovar.
 
Idag har jag sista skoldagen för veckan och i princip har man väl jullov förrutom en liten uppsats om någon process på min praktikplats. Har inte en aning om vad jag ska skriva om än, men jag kommer nog på något i vanlig ordning.
 
Ikväll ska jag och min ohängda sambo på after-work på älgen. Det är säsongsavslutning, så det är rabatt på spriten och tacobuffe med dryck för 50 kr. Härligt! Marcus skulle också med och eventuellt ett par människor till. Men det är Marcus som sköter inbjudningarna så därför vet jag inte exakt hur många vi blir :)
 
Nej, nu ska jag nog filura lite på några av uppgifterna jag har innan lektionen i medicinsk terminologi börjar..
 
// Tinus
RSS 2.0