Nyårsaftonsmorgon!

Ja, då var det morgonen på den mest festliga dagen på hela året. Allas humör (är i regel) på topp. Glittriga kläder, smällare och stora mängder alkohol har köpts in. Så länge man inte heter Martina och ska ner idag och köpa alkoholen. Det bli nog kö misstänker jag. Suck.

Har börjat morgonen med att titta på en ScoobyDoo-film. Var faktiskt en riktig nostalgitripp. Jag kollade ju mycket på CartoonNetwork när jag var liten. Tom och Jerry och ScoobyDoo var givna favoriter.

Nej, nu ska jag göra mig iordning så att jag kan åka och hämta en bakfull Köster!

// Tina

Underbar dag med mammsen!

Fan vad heta vi är!Hade en underbar dag på stan med mamma igår, men den började väl kanske inte så bra. Jag satt och väntade på mamma, då ringer hon och säger att hon är på parkeringen utanför, men hon sitter i en polisbil och ska bara reda ut något om någon bilskatt. Jaja, tänkte jag. Jätteroligt mamma! En halvtimme senare ringer hon och säger:
- Släng på dig kläder och släck ner snabbt, vi ska ner till banken.
Så jag stressar med att stänga av ugnen, jaga ut katter ur köket och byta om. När jag kommer ner förklarar mamma att transportstyrelsen påstår att de skickat någon fordonsskatt-räkning till henne på hennes nya bil. Men med tanke på att mamma inte har mottagit någon sådan räkning så var den inte betald. Så polisen tänkte först ge henne 1000 kr i böter +  att 600 kronor i skatt skulle in. Men mamma lovade att åka ner till banken direkt och betala. Så då tyckte polisen att det var ok.

Efter vi stressat ner på banken tyckte mamma att tiden började rinna iväg om vi skulle hem och laga mat, sen ner på stan. Så hon bjöd på dagens på Sahara, sen sprang vi på stan. Och jag fick tag i en nyårsklänning för 130 kr. Fyfan så bra! Och dessutom fick mamma ett ryck och tyckte att hon hade stor plånbok. Så hon köpte klänningen, ett diadem, strumpbyxor och en plågo-pinne till mig. Tack så mycket mamma!
Men det var jättemysigt att gå på stan med mor, även om jag inte riktigt förstod varför hon skulle klä ut mig till antingen tant eller docka i butikerna. Massa volanger, blusar och kjolar med tyll! HJÄLp! Det är ju inte min stil alls. Men tack och lov tyckte mamma också om den klänningen det blev sen. Hittade även en skitsnygg korset. Men 400 kronor är lite dyrt tyvärr.

Idag jobbar Patrik kväll. Så jag ringde hit Amanda och hade lite sällskap i ett par timmat. Bara snack, en massa te och ett glas vin. Myyysigt!

Imorgon är det nyårsafton med, det blir nog skoj. Fulla det är vi allihopa!

Ha det bäst!

// Tina

Come and gone!

Nu har Julen kommit och gått. Var mycket trevligt. Patrik jobbade till fyra men sen åkte vi ner en sväng till mor och åt lite god mat samt fick en massa fina julklappar. Har ingen större lust att rabbla dem dock, det är så lätt att man glömmer något.

Så nu har man tjockat sig rejält ett par dagar med diverse sötsaker och gott julbord, samt en trekilos-skinka som jag och gubben lyckades ta slut på under tre dagar! Men jag och Amanda kom fram till att det får bli en liten kraftansträngning för att komma i form till beach 2010. Haha, hur nu det än ska gå. Vi satte upp lite mål till den §1 april, så kan vi sporra varandra lite.
Har tränat igår och i förrgår i alla fall, men jag vill inte träna för mycket ifall min fot börjar spöka igen, det vore lite irriterande, nu när man äntligen hittat lite motivation igen.

Bubblade lite med min kära Nadja igår. Förutom att hon lät som en halvdöd zombie så verkade hon rätt nöjd med läget uppe i Åre. Det var betryggande. Var lite orolig för henne ett tag. Men jag får väl erkänna att man hade förhoppningen att det skulle bli miserabelt där uppe. inte så mycket för att hon ska plågas, mer för att hon ska komma hem tidigare än i maj! saknar mina busfrön!

Idag kommer min kär mor upp hit. vi ska äta lite mat ihop och springa på stan. Det är ju trots allt mellandagsrea. Så får se om man hittar något klipp. Ska se om man kan hitta någon klänning att ha på nyår. Men vi har inte så mycket cash kvar, så det får bli en billig klänning..

Nej, nu ska jag gå och diska så inte lägenheten ser ut som ett bombnedslag när mor kommer.

// Tina
RSS 2.0