LAN!

Ja, nu har jag inte gjort mycket nytta de senaste dagarna. Fick faktiskt jobba inom min älskade barnomsorg i torsdags. Det var trevligt att ha väldigt mycket liv runt om kring sig till skillnad från i vanliga fall. Men jag får erkänna att jag inte ha varit alls uttråkad sen i onsdags. Jag och mannen i mitt liv har haft besök av hans kusin Olle sen i onsdags. Det har varit riktigt skönt faktiskt att inte vara ensam så mycket. Sovit och umgåtts med karln min under dag/eftermiddag och haft Olle till sällskap på nätterna. Vi har då mestadels suttit och lirat olika spel. Age of empires 2 och Heroes of might and magic 3.
 
Men nu sen i fredags eftermiddag har vi allihopa suttit och spelat aoe2 vid varsin dator. Mycket roligt. Och vill ni veta något som inte är en hemlis? Jag vinner, JÄMT! Det är lite kul att sätta karlarna på sin plats när det gäller spel. 
 
I övrigt så har jag väl inte gjort så mycket annat än det jag gjort annars. Jag bakar, jag lagar mat och jag försöker umgås med så mycket folk jag bara kan nu när jag ändå har tid. Har umgåtts en hel del med min älskade Nadja och hennes lilla underverk Kevin. Jag får väl erkänna att jag var lite oroad över hur det skulle bli när han kom till världen. Men han är verkligen en liten gudagåva. Och söt som socker :D
 
Nej, nu ska vi nog ta och spela en omgång till. Det ska bli skoj!
 
(Får se hur det går med att vända tillbaka på dygnet till på måndag. Börjar jobba klockan 8 på morgonen. Jippie!)
 
Hej svejs!

Hyllning!

Jag vill bara skriva ett inlägg här på min blogg för att hylla en av de mest fantastiska människorna som finns i mitt liv. Detta är ,klichéartat nog, min mamma!
 
Min mamma är en sån där riktig dröm-mamma! Hon finns alltid där, även om hon inte är för på. Hon hör av sig med jämna mellanrum för att visa att hon finns. Och jag försöker göra detsamma för henne.
 
Min mamma är en människa att inspireras av. När hon har satt in siktet på något så ger hon inte upp förrän hon lyckas. Hon bytte arbete för ett tag sedan, efter att ha jobbat på samma fabrik i ett x antal år. Bara en sån grej kräver oerhört mycket mod.
 
Om olyckan skulle vara framme, och kaos nära förestående, så är min mamma en klippa. Hon hanterar, sorterar och stödjer allt och alla som behöver henne.
 
Min mamma ställer alltid upp om hon behövs, om det så är för en kopp kaffe och ett samtal eller bogsera en bil 40 mil. Nog för att det känns som en del utnyttjar min mammas goda natur. Men om så skulle vara fallet behöver jag inte oroa mig. Är någon dum så drar mamma fram lejonet i sig. Och då vill man inte vara den som gjort henne vred.
 
Jag älskar dig mamma!
 
Du är fantastisk på alla sätt. Och en inspirationskälla! Du gör mig stark mamma!

Haha!

Ja, vad ska jag ha som rubrik. Jag har egentligen absolut inget nytt att uppdatera min trogna läsarskara (Läs:mamma) med. Men jag får väl knopa ihop ett litet inlägg.
 
Som bekant är ju ganska intresserad av det här med kost, häsa och dieter. Men igår kom jag fram till att jag är för påläst. Detta gör att jag kan både fördelar och nackdelar med i princip alla dieter. Detta gör att jag inte har en aning om vilket ben jag ska stå på. Så nu har jag bestämt mig, och förbjudit mig själv från att testa några andra dieter. Nutrilett (min gamla trotjänare) och LCHF. LCHF främst, och om jag känner att motivationen brister så kan jag köra en nutrilettkur för att tappa några kilon fort och få tillbaka motivationen.
Detta tror jag kan fungera för mig. Plus att jag lovat och svurit till både mig själv och min karl, att jag kör på detta och ska inte fundera mer, googla mer eller i övrigt leta rätt på ny information om dieter och livsstilar. Detta tror jag är en bra idé då jag lätt blir ganska besatt i ett ämne när det intresserar mig FÖR mycket..
 
Det var väl allt jag hade att komma med för tillfället...
 
Puss Hej!
RSS 2.0