Underbar dag...

...NOT! Idag vaknade jag av att en kollega ringer mig och frågar:

Kollega   - Ska inte du jobba idag?
Tina        - Jo vísst ska jag det..
Kollega   - Men vart är du då??
Tina        - Jag är hemma i lägenheten och har precis vaknat..
Kollega   - Öh okej..
(Tina får syn på att klockan är 08:05 (OBS, Tina började vid 8))
Tina        - Shiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit! Jag kommer..
(Tina springer ut i trapphallen i BH och Trosor, kommer sedan på att kläder kan vara en bra idé)
Kollega    - Vad gör du?
Tina         - Springer ut ur lägenheten i bara BH
Varav min kollega skrattar och säger att jag inte behöver stressa ihjäl mig..

Jag kan informera att det var inte riktigt det bästa sättet att börja dagen. Jag var på jobbet vid 08:40. Så jag skyndade mig duktigt.
Sen har hela dagen gått som i ett töcken, så idag ska jag sova tidigt, är påväg i säng nu, så fort jag skrivit klart detta inlägg.

Förresten, igår fick jag rycket när jag kom hem och griljerade en julskinka. Mmmmm...smörgås med julskinka och senap. Lycklig Tina i julstämmning innan sista oktober :)

Härlig ledig helg..

Har varit ledig denna helgen, och det har varit helt underbart. Har nästan inte satt foten utanför dörren förrän idag, bara varit äckligt lat. Ibland tycker jag att man får det.
Idag har jag varit nere på stan en sväng, köpte mig ett par nya vinterskor som inte är högklackade eller kängor. Någon typ av stövel. Underbart sköna, med härlig ull inuti. Mysigt till vintern. Jag gjorde faktikst något vågat. Jag köpte beiga, jag brukar alltid ha svarta. Alla mina vinterskor är svarta. Det är det som känns mest vinter/höst. Men i år bryter jag mönstret :P

Figaro har varit underbart kelig och gosig idag, han är fantastisk min lilla kattunge. Men jag har kommit fram till att han kräver fruktansvärt mycket tid för mig, så från och med idag ska det lilla livet Hasse bo hos Patrik ett tag. Så att han får den uppmärksamhet han förtjänar. Patrik har ju inte så mycket att göra nu när ormarna har flyttat.

Nej, nu ska jag kolla vidare på Miss secret agent på 9:an..

Vaknade med ont i magen..

Hade jätte ont i magen idag när jag vaknade, men det har lagt sig lite nu.

Igår var jag ganska irriterad på min lilla misse! Han skulle prompt upp på tv-möbeln, trorts att han inte får. Så andra gången jag skulle jaga ner honom hann han in under soffan innan jag kom fram, då skulle jag lite smidigt och galant ta mig till andra sidan rummet och få tag i honom där.
Men tji fick jag, jag snubbla över sängen och drog i höft/lårben så att det bara smällde i sängkarmen - sen vidare booom ner i golvet. Jag tog mig inte upp från golvet på säkert 20 min. Det gjorde fruktansvärt ont, och det gjorde fruktansvärt ont resten av kvällen med.
Mammas och pappas uppmuntringsteknik var väl kanske inte den bästa..
"Ja, det gör ont nu, men sen kommer det bli bättre lite senare ikväll, men imorgon kommer du ha jätteont igen". Jag längtade verkligen till denna dag, men det kanske var därför jag vaknade med magont. Jag räknade med det värsta. Jag får faktiskt erkänna att jag är glad att mina föräldrar hade fel denna gång. Jag har faktiskt inte nämnvärt ont idag..Sköööönt!!

Idag kommer nog bli en bra dag. Min pappa kommer till stan. Ska bli så mysigt att umgås bara han och jag idag! Var länge sedan :D

Nej, nu ropar kaffet mitt namn!! Java java java!!!
RSS 2.0