Styr och fanskap..

Nu har jag hållt på med bloggen i en halv evighet, och efter trixande med färgkoder, kodmallar och stilmallar är den äntligen någorlunda som jag vill ha den. Men en och annan svordom viskades tyst i mitt inre :P. Och sen stör jag mig något kopiöst på att headern vart gräddvit. Men det överlever nog eventuella läsare med...

Imorgon blir det att åka till Påskallavik och hälsa på och träffa folk som jag säkerligen inte träffat sen jag var 15 år. Men det kan nog bli intressant. Fröken Tina är bara aningen nervös. Tur att jag har min älskling med mig som kan stötta mig om det skulle bli för mycket för mitt lilla huvud. <3

Nu går även min stackars hjärna på högvarv, ska jag följa med mitt hjärta i lastbilen inatt eller inte?? Hmmm.. Det beror ju helt på när vi kommer hem. Och det vet han ju inte :( Mucho enoying.. Jag får fundera vidare på det över ett glas vin :D

Ha det bäst...

Slappardag!!

Idag har jag haft en redig tvättäkta slappardag. Jag gick inte upp ur sängen förrän ca 15 idag. Om jag fick chansen skulle jag göra om samma sak trots det fina vädret, för det var verkligen välbehövligt efter en allt annat än lugn arbetsvecka.

När jag väl hade pallrat mitt feta arsle ur sängen så blev det en gemensam frukost med älsklingen, och det var ju inte direkt igår vi gick upp samtidigt.. Så det var supermysigt. Sen tog vi en tripp till papput på inlines. Papput var på bra humör och det slutade med att vi spelade schack och allmänt hade det trevligt. Men pappa slog mig dock bägge gångerna vi spelade, men det är inte så konstigt. Han har tävlat i schack och jag är nybörjare, det säger nästan sig självt att hade jag vunnit den matchen skulle det varit något allvarligt fel på pappa.

Efter det tog vi en liten omväge hem och sen tog vi bilen och handlade lite och köpte pizza och kebabrulle. Det var skiiitgott. Det känns som om jag inte ätit kebabrulle på hundra år. Men den sorgliga sanningen är att jag åt pizza senast i Danmark för cirka en vecka sedan.

I övrigt har jag startat ett nytt projekt, att försöka sluta med pekfingervalsen på datorn. Jag övar som besatt på att skriva med alla fingrarna och utan att titta. Sen att framstegen går långsamt och att detta blogg inlägg tog mig säkert 25 min att skriva är en annan femma.

Ha det

Vardagsstök och jobbsvacka

Jag känner för tillfället som om dagarna bara flyger fram. Jag vet inte riktigt vilken fot jag ska stå på, och viktigast - hur bromsar jag allt så att jag hinner njuta av stunden någon gång? Har alltid något för mig känns det som. Och har jag inte något för mig - så måste jag planera inför nästa sak jag ska ha för mig ;)
Å andra sidan så har jag alltid gillat att ha mycket att göra, vara uppbokad och allmänt känna mig behövd och viktig. Ja, Jag TYCKER OM att känna mig JÄTTEVIKTIG!! Sen att det bara är jag som uppfattar mig som att jag är oumbärlig och jätteviktig det är en annan femma ;)
På jobbet flyter det på bra, känner mig riktigt varm i kläderna nu och jag har koll på det mesta. Men problemet är nog det, att jag tror inte jag vill jobba med detta så mycket längre. Börjar tappa min kärlek för sociala yrken, jag vill inte jobba så intimt och vara trevlig och snäll HELA tiden. Och förståelsen??? Jag är trött på att vara förstående. Jag vill vara en surfitta åtminstone en stund på jobbet varje dag utan att det kommer och biter mig i bakdelen sen.. Så vill jag ha det :D
I övrigt stormtrivs jag med mitt liv, jag är sååå lycklig. Har varit bortrest mer eller mindre varje ledig stund. Och har det inte varit det så har man tvätt, städ och annan kvalitetsunderhållning att syssla med. Idag tvättar jag så det står härliga till.. Lööövely. Men jag gillar faktiskt att tvätta. För det är så underbart när det luktar ännu mer mumma i garderoben sen..
Och jag älskar min fina Emanuel vill jag bara tillägga ;) <3<3<3<3
RSS 2.0