Mysko upplägg

Ja, vi hade ett mysko upplägg på skolan idag. Vi hade en lektion på förmiddagen och sen en håla på nästan tre timmar, och nu har vi lektioner till halv 4. Jaja, för mig fungerar det ju bra. Men jag tycker lite synd om de som pendlar en längre sträcka. Att behöva komma hit för att bara ha knappt en timmes lektion och sen dra igen.
 
Nej, nu ska jag träna skrivhastighet innan min lärare blir allt annat än glad.
 
Tinus

LIA och pizza!

Idag har jag varit på min älskade LIA. Men min kort som gör att jag kommer åt vårat journalsystem har ännu inte levererats. Detta innebär att jag får försöka hitta andra grejer att titta på som inte innefattar just journalskrivning. Idag skulle jag ha skrivit på förmiddagen men fick istället vara med och titta på postrutiner samt sitta och testa lite i receptionen :)
Eftermiddagen spenderades med att lyssna på diktat och vara med på en koloskopi! Det var riktigt intressant och inte fullt så äckligt som man kan tro. Men jag blev erbjuden att gå och fika direkt efter och det var väl kanske inte min första prioritet just då.. Jag gick och bytte om och gick till stationen. Till min lycka var tåget bara lite sent och kom in på rätt spår idag. På vägen hem satt jag med Carolina och Madde och löste svenska-uppgiften till imorgon.
 
Nu har jag kommit hem efter ett x antal timmar borta hemifrån. Jag sitter nu och tar det lugnt, landar och skriver lite blogg. Senare ikväll blir det pizza då både jag och Olle var sugna på skräpmat idag. Och Emanuel är väl inte direkt en motståndare till idén :)
 
Nu ska jag ta och spela lite dataspel och slappa för resten av den här kvällen..
 
Puss hej!

Bloggnoja

Jag misstänker skarpt att jag har fått någon form av bloggnoja (stavning?).
Jag vet egentligen inte ens vad jag vill skriva om. I och med att jag har lärt mig ordentlig tangentbordsteknik så tar det inte alls långt tid att skriva ett medellångt inlägg längre. Än smidigare är att jag inte behöver titta på tangentbordet, så antalet felskrivningar har minimerats. Lööööve it!
 
Ett av våra älskade marsvin Amadeus är i desperat behov av en frisörtid. Och jag har trots min trötthet listat ut att jag är den frisören, och tiden är nu. Ska man beskriva hur han förnärvarande ser ut så kan jag börja med att be dig att föreställa dig ett sånt där gammalt runt pennfack man hade. Ge det sen ca 7 cm lång päls runt om med en Elvis-frisyr mitt på huvudet. Lägg till lite "marsvins-former" och lite visslande eller knattrande ljud samt två stora svarta ögon och en gullig liten mun med två huggtänder så har ni ungefär hur mitt marsvin ser ut. Jösses...
 
Nu ska jag gå och klippa min lilla Deus!
 
Hej svejs!
RSS 2.0