Hemska mello och börjar acceptera mitt öde.

Jag får faktiskt erkänna att jag är missnöjd med musik-Sverige i årets melodifestival. Bidragen är sämre än någonsin innan. Jag blir nästan mörkrädd av de bidrag vi faktiskt skickar direkt till final. Men vad ska man säga, majoriteten vinner. Pappa, jag och Emanuel är i alla fall överens någorlunda om vilka vi gillar. 
 
Jag går fortfarande hemma, mer uttråkad än någonsin. Men på något plan verkar jag ändå ha accepterat mitt öde. Det verkar vara min lott här i livet, om än för stunden, att gå hemma mer eller mindre i tristess ett tag.
 
Men jag har ju faktiskt planer på hur detta ska åtgärdas. studier för hela slanten. ;) Och nu har jag dessutom till min stora förtjusning fått reda på att min älskade bror också tänker studera. Nu är jag stolt!
 
Nu blir det en kopp kaffe, då jag och min älskade karl bestämt oss för att dygna så att vi får rätsida på dygnet, vaken dag och sova på natten ;)
 
Bye bye

Ännu ingen förändring

Sitter fortfarande fast i en allt annan än behaglig livssituation. Visst, privat kan jag inte klaga. Hemma ser ju allt ut som det brukar. Om än det lilla undantaget att jag sett alldeles för mycket av "hemma" på sistone. Nog för att jag åker iväg en del. Men det hjälper liksom inte när man bara är borta en stund och gör samma sak där man är som när man är hemma. Det är en stor skillnad mot att åka till ett jobb där man faktiskt gör nytta, där man får betalt och där man har oftast någon form av ansvar.
 
Men någon dag ska väl jag också få ett fast jobb, som ger en stadig lön och kanske en del roliga kollegor.
 
Nej, nu ska jag ta mitt tristess-pinade arsle och dricka en kopp kaffe.
 
Kram Tina

Säger som mor!

Mitt liv har stagnerat. Och jag menar verkligen stannat. Alla dagar ser i princip likadana ut. Antingen har jag träning, eller inte. Och antingen får jag jobba ett par timmar, eller inte. Allting annat är bara ett desperat försök att få tiden att gå eller stanna upp lite. Jag vet ärligt talat inte om jag vill att livet ska gå fortare förbi den här perioden eller sakta ner så jag kan fundera lite på vad JAG vill en stund.
 
Men plugga ska jag, så långt har jag bestämt. Mina arbetsgivarintyg dök ner i brevlådan här om dagen med. Så nu på måndag ska här ansökas!!
 
Har även sökt ett x antal jobb jag tycker jag kan ha fram till dess. Undrar om jag får något av dem?
 
Kram
RSS 2.0