"Semesterhelg" hos mamma!

Jag har varit nere hos mamma hela helgen sen i fredags och kom hem nu idag. Liten semesterhelg. Men det vart ju inte riktigt semester. När jag kom ner var morsan i full gång med att tvätta väggen för att vi skulle måla den följande dag. Sen gick vi in och drack lite kaffe och vin, samt åt lite chips och ostbågar. Sen gick vi och la oss och kollade på filmen "Waterworld" med Kevin Costner.
Medan jag var nere och slappade med morsan på fredagen var gubben min ute och svirade i Västervik och fick tydligen en hel del att dricka. Men han kom i alla fall på bussen ner till mig dagen efter så sååå illa kan det ju inte ha varit. Skoj för honom att supa med grabbarna.

På lördagen gick jag och mamma upp vid ca 8 och började maskera runt fönstren och så. Sen tog vi lite kaffe innan vi började måla. Det var faktiskt riktigt avslappnande att måla. Och nästan lite kul. Vid ca 13 kom Patrik och då var vi i stort sett klara med väggen. Så morsan gick in och lagade lite wok. Det var en helt fenomenal wok. Riktigt gott. Patrik fick schnitzel istället ;) Inga grönsaker för den mannen inte.

Senare på eftermiddagen/kvällen kom pappa och bror. Så vi pimplade vin (jag och mamma) och spelade "Drakar och Demoner". SNART SÅ KOMMER VI HA IHJÄL TROLLKARLEN!

Sen gick vi och la oss.

Idag plockade jag körsbär  som jag tog med mig hem. Både svarta och röda. Mumma!

Och nu är jag hemma igen :)

// Tina

Underbar dagssememster!

Nog för att jag inte kommer få någon riktig semester. Men idag tog jag och älsklingen en underbar dagssemester. Vi åkte upp till Linköping och kollade runt lite i butikerna, köpte lite kläder, kollade mobiltelefoner och gick en sväng genom IKEA. Blev ett duschdrapperi (som Patrik tjatat länge om), en tavla och en välbehövlig kudde till mig från IKEA.

Var helt underbart att bara gå och strosa med gubben i Linköping. Vi fikade, pratade och bara hade det bra. Dessutom råkade vi på Jens och Sandra. Men jag var så disträ. Det enda jag tänkte på var Jeansen jag precis skulle betala för. Jens hälsade glatt, och Patrik sa "- Var snäll du är som hälsar!". Då gick det upp et ljus för mig att Jens var där. Men vart var Sandra? De brukar ju vara oskiljaktliga! Då hoppade hon fram, hon hade gömt sig bakom en ställning inne på JC. Haha. Söt hon kan va. Vi småpratade lite en stund, men sen ville jag vidare och kolla mer kläder då jag var hemskt missnöjd med de jag hade på mig.

Nu är vi hemkomna och vi sitter och varvar ner, jag framför bloggen och min gubbe framför Star Wars (x-box-spel)..
Kaffe nästa..

//Tina

AC i pannkakan!

Ja, rukbriken är faktiskt inte så påhittad som man kan tänkas tro. Ikväll när jag och gubben min kom hem ifrån jobbet så skulle jag laga pannkakor till kvällsmat. Och min gubbe är 25 så jag tyckte att det var på tiden att han också lärde sig. Så han hällde smeten i pannan. Och i pannkakan i pannan blir det ju en massa små hål.
Det är pannkaka med AC kom vi fram till efter mycket om och men,..

Sen när jag sitter i lugn och ro och äter min pannkaka så börjar Patrik tjattra något om en GPS.

Jag: Ska du köpa GPS?
Patrik: Nej, den j-veln har en GPS..
Jag: Va?
Patrik: Ja, har han AC måste han väl ha en GPS den f-n...

Då gick det upp för mig om att Patrik varken pratade om vår bil eller om någon kompis. Det där om pannkakan med AC snurrade fortfarande i hans huvud ca 20 min senare. Han måste ha varit trött efter jobbet, hoppas jag på i alla fall. Annars får jag nog ta och kolla igenom medicinskåpet lite noggrannare.

// Tina
RSS 2.0