Webbdesign sporrar bloggskrivning

Det är lite kul just med tisdagar.. Vi har kursen webbdesign och av någon anledning så sporrar det mig att skriva lite på min egen blogg.
 
Men mamma! Om du är här inne och läser. Skriv adressen till din nya blogg. Jag är nyfiken ;) Jag glömde adressen lika fort som du sa den ;)
 
// Martina

Webbdesign!

I dag har vi påbörjat en kurs som heter webbdesign. Det är rätt kul att jag känner igen så pass mycket från när jag själv har lekt med min egen blogg. Vem visste att jag faktiskt skulle ha nytta av mitt lekande med bloggdesign..
 
Intressant...
 
Hörs..

Nytt år och nya möjligheter.

Jag vet, jag vet. Titeln är en riktig klyscha.. Men det gör inte att den är mindre sann. Detta kommer nog att bli ett möjligheternas år. Nog för att min älskade fästman har blivit arbetslös, men jag har på känn att han snart hittar något nytt. Man kan ju alltid hoppas i alla fall.
 
Jag kan även informera om att orsaken till min ovanligt ljusa syn på framtiden är för att nu har jag bara en termin kvar som student. I sommar tar jag min examen som medicinsk sekreterare, och som om det inte kunde bli bättre så har jag dessutom en fast tjänst direkt efter examen. Jag har mitt på det torra så att säga.
 
Det känns på sätt och vis som att jag ser ljuset i tunneln nu, jag har snart den där Svensson-drömmen.. Ni vet vilken jag menar. Villa, Volvo och skrikande unge.. (fast jag röstar nog för villa, golf-kombi och lugn, snäll unge).
Egentligen bryr jag min nog inte vilket. Jag är äggsjuk, vilken unge som helst går bra.. Bara jag får vara riktigt stor, rund, tjock och hemsk i 9 månader innan den kommer ;)
 
Vad kan jag mer berätta tro?
 
Jag har köpt en ny dator, en laptop. Det är faktiskt den jag använder för att skriva detta inlägg. Måste medge att det är smidigt med laptop, men inte fullt så smidigt som man tror när man inte har någon. Man tänker att man ska ha med sig den överallt och att det kommer bli så otroligt smidigt med en bärbar dator, men ärligt talat. I 90 % av fallen använder man telefonen och den bärbara får stå som stationär på köksbordet i stället ;)
 
Nu kommer snart Myggskrället på besök, det blir nog att glo någon film, spela eller kanske se lite på Battlestar Galactica.. Jag hoppas nog mest på det sistnämnda ;)
 
Nej..
 
Hej svejs!
RSS 2.0