Midsommar

Nu var det ett tag sen jag uppdaterade igen, jag får väl skylla på att det beror på att jag har skaffat mig någon form av tolererbar existens. Med andra ord ett liv. Så jag behöver inte sitta här och spy galla över allt och alla som stör mig. För tro det eller ej. Jag hittar inte ens tid, ork, lust eller energi att störa mig på någon längre (vissa extrema undantag finnes. Men dessa tar jag muntligt med min Märthan).
 
Midsommar har kommit och gått. Det var en trevlig tillställning i trekanten hos lilla Nadja och Tobbe. Mysigt folk, men som vanligt på tok för mycket dricka och alldeles för lite vett. Så jag och karln var allt annat än sams en liten stund. Men det redde sig det med. Och vi somnade nedsupna men glada och vaknade tidigt bakfulla och allt annat än glada. Men tack till underbara Nadja för en mycket trevlig midsommar. (Och alla andra, tack för att ni åtminstone låtsades gilla min frågesport jag satte ihop ;)
 
Annars har livet kilat på i sakta mak. Jag jobbar och står i på mitt lilla konditori. Och jag trivs faktiskt förvånansvärt bra. Nästan så jag blir lite ledsen att det bara är två månader kvar (jag har jobbat en vecka ;).
 
Nej, nu ska jag stryka några plagg, sen blir det sängen..
 
Hej svejs!

Okej, nu tar jag tag i det här

Som sagt har jag haft ett par upptagna veckor och detta involverade:
 
Studentfirande för svärsyster:
Stora tjejen tog studenten. Vi gick på "utspringet", det var varmt och fruktansvärt trångt. Åkrahäll borde försöka sprida ut klasserna mer. Sen gick vi hem och bytte om till ännu svalare kläder för att sedan åka bort till svärföräldrarna och övrig släkt och vänner för att fira Emelie. Tog även foton på studentvagnar/lastbilar som for genom stan och tutade som besatta. Kvällen spenderades med aktiviteter som sång, dryck, äta smörgåstårta och småprat. När ungdomarna drog iväg till klubben så åkte vi gamlingar hem och efterfestade och spelade kort (med gamlingar innebär jag, Emanuel, Danne och Robban). Här kommer bildbevis:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Träffade broderns svärföräldrar:
Sen kom helgen och då blev det att träffa min brors flickväns föräldrar. Jag var faktiskt i ärlighetens namn riktigt nervös. Jag trodde det skulle bli supersegt. Men icke. det blev en trevlig kväll med god grillad mat, öl, kubb och skytte med soft airgun på tomma ölburkar. En riktigt rolig kväll.. Vågar dock ej lägga upp bilder på dem, men på bror, Karin, mig själv och Emanuel ;) Enyoy!
 
Mickes och Karins födelsedagsfest:
Sen var det ganska lugnt den veckan som följde. Men sen kom Mickes och Karins gemensamma födelsedagsfirande. Och det blev allt annat än lugnt. Jag skulle dessutom haft med mig full bil med människor upp. Men Emanuel fick inte ledigt från jobbet och resten fick förhinder. Så då skickade jag ett litet "tyck-synd-om-mig-sms" till Märtha. Jag skrev ungefär "Stackars mig får åka själv, alla tackade nej i sista minuten. Jag får nog ta och googla på barnen i afrika". Då (underbar som hon är) skrev hon "vilken tid åker du?". Då tyckte alltså Märthan synd om mig och tänkte att hon följer med och är nykter och kör då hon hade en date dagen efter. Måste bara skriva här med. Hur underbart go vän har jag egentligen. Jag var tjutfärdig och ringde till mamma och skröt om vilken underbar bästis jag har. Så sagt och gjort. Upp till Oskarshamn i en allt annat än pålitlig saab. Men upp kom vi, kul var det, full blev jag och så hade vi en riktigt full mygga med oss hem. 
 
 
 Vågar tyvärr inte lägga upp bilder på dem jag inte frågat om lov ifrån. Och ni som jag har lagt upp bilder på. Hojta till om jag måste ta bort någon :D
 
I övrigt har det varit mycket kvällskaffe med Underbara Märtha, och det finns faktiskt lite bildbevis på detta med:
 
 
Skräckfilms- och godiskväll!!!
 
 
Den sista bilden är enbart för att demonstrera hur lycklig Märtha är när hon umgås med mig. (Fast egentligen så tog hon den för att visa att hon inte kan ta ego-bilder där hon ler, men det pratar vi inte högt om).
 
Så, nu var uppdateringen/resumén avklarad. nu kan jag återgå till att skriva om ovesäntliga saker.
 
Puss hej!

Jäkla bloggdesign

Märtha har i vanlig ordning varit här denna varma, vattenfria tisdagkväll. Hon nämnde ordet "bloggdesign" för mig. Så nu har jag suttit och mixtrat en halv evighet. Jag kom fram till följande: Grönt är en svår färg att göra designer med, då det ofta lyser så starkt på skärmen så att man får ont i ögonen. Uscha! Så jag ska filura lite på den under natten , så kanske jag kommer fram till någon riktigt bra idé imorgon :)
 
I övrigt har det varit en ovanligt händelserik dag för det annars så lugna samhället jag lever i. De har kommit på att det finns en stor vattenläcka i kommunen. Problemmet är att de inte vet vart. Så vattnet är av och till avstäng och av och till riktigt rostbrunt. Så nu flockas folk vid "vattenstationer" som de satt upp. Vi hämtade 12 liter förrut idag för att Tinan ska få sitt älskade kaffe. Och även två liter till Märtha så att hennes "puppar" får vatten. Men jag får medge att jag är smått oroad för morgondagen. Vi har tvättid från 7. Suck, det blir nog inte mycket med det.
 
Men jag får väl googla på barnen i Afrika så att jag lär mig vad som är viktigt här i livet ;)
 
Nu ska Tina sova, och jag är medveten om att jag ljög i mitt förra inlägg. Men jag orkar verkligen inte dra någon snabbresumé över diverse tillställningar jag varit på de senaste veckorna. Men ni får bida er tid. En resumé kommer en vacker dag när jag har tid, ork och lust :)
RSS 2.0